avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Legat de obligatia de a raspunde la o reclamatie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Legat de obligatia de a raspunde la o reclamatie

Buna!

Va scriu pt a va intreba daca exista cumva o lege prin care o institutie este obligata sa-mi raspunda in maxim 30 de zile la o plagere/sesizare/reclamatie. Din cate stiu eu exista o astfel de lege, insa nu am reusit sa o gasesc pe net, de aceea apelez la voi, in speranta ca ma veti ajuta cu textul/numarul legii, sau eventual un link.

Multumesc frumos!

Raul
Cel mai recent răspuns: praetore , utilizator 21:21, 13 Ianuarie 2008
OG 27/2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor
Legea 554/2004 a contenciosului administrativ
Va multumesc frumos! Mi-ati fost de mare ajutor. Sa vedem ce impact va avea asupra institutiei la care am facut sesizarea urmatorul mesaj pe care-l voi trimite si in care voi specifica ca au depasit cu mai bine de 2 luni acel termen..

Raul
Legea 554/2004 a contenciosului administrativ care are chiar si niste sanctiuni dragutze....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fapta de a nu raspunde la o plangere prealabila in termenul de 30 de zile Tutilescu65 Tutilescu65 Ce se poate intampla daca de exemplu o institutie publica raspunde la plangerea prealabila dupa expirarea termenului de 30 de zile prevazut de art. 2, alin. ... (vezi toată discuția)
Termen legal raspuns societate privata moshusm moshusm Buna ziua, In urma unei audiente solicitate de mine HR-ului,mi-a fots promisa o ancheta interna si de asemenea un raspuns.Au trecut 60 zile in care nu am ... (vezi toată discuția)
Raspuns la reclamatie dumitruufo dumitruufo Cum pot sa actionez daca o institutie (ARR) nu-mi raspunde la o reclamatie in termenul legal? (vezi toată discuția)