avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... ajutor
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

ajutor

BUNA SEARA,

SUNT INTR-0 SITUATIE DIFICILA.
AM UN SRL CARE IN URMA UNUI CONTROL AL GARZII FINANCIARE, I-A FOST SUSPENDATA ACTIVITATEA PE 3 LUNI. CUM SOCIETATEA COMERCIALIZA PRODUSE ALIMENTARE, A TREBUIT SA LICHIDEZ FONDUL DE MARFA SI AUTOMAT SI PLATA FURNIZORILOR. CEEA CE S-A SI INTAMPLAT.

IN URMA CU CATEVA LUNI AM FOST ANUNTATA DE DESCHIDEREA PROCEDURII DE INSOLVENTA. ACUM MI SE CER TOT FELUL DE ACTE CONTABILE. UNELE LE-AM DEPUS, ALTELE NU SUNT DE GASIT.
SOCIETATEA ARE SI ALTE DATORII CATRE STAT.

PE 22.10.2010. AVEM TERMEN DE SOLUTIONARE A CERERII DE INSOLVENTA. INSA AM PRIMIT O NOUA CITATIE INTR-UN ALT DOSAR UNDE RECLAMANTA ESTE FIRMA MEA PRIN LICHIDATOR IAR PARATA SUNT EU, PERS FIZICA.(ANGAJAREA RASP MEMB ORG DE CONDUCERE)(FALIMENT)
TERMEN TOT 22.10.2010.
LA CE SA MA ASTEPT?
MULTUMESC! GABI
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 22:38, 8 Octombrie 2010
Buna seara .
Cititi art.138 din Legea nr.85/2006,si daca regasiti in activitatea dvs.una din faptele de la acest articol,se poate pune problema raspunderii dvs. personale,daca exista probe in acest sens si daca aproba acest lucru judecatorul sindic .
Marius Bote .
Ultima modificare: Vineri, 8 Octombrie 2010
Marius Bote, Practician in insolventa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa - se platesc datoriile firmei? lungus lungus ce pasi are de urmat o societate al carei administrator cere insolventa, din motiv ca are datorii? nu are bunuri pe firma,este asociat unic. va plati pana la ... (vezi toată discuția)
Ce responsabilitati are un administrator de firma daca firma are probleme financiare? iuliazamfir iuliazamfir Sunt administrator la o SC. In cazul in care firma are probleme financiare, indreptandu-se chiar catre faliment, poate avea administratorul probleme, adica pus ... (vezi toată discuția)
Problemă la insolvență neamtu 2 neamtu 2 Cum scopul Legii 85/2006 proclamat fără echivoc în art. 2, și anume ”acoperirea pasivului debitorului în insolvență ”, în baza prevederilor art. ... (vezi toată discuția)