In urma cu 3 ani am inaintat o plangere disciplinara ,catre superiorii unui politist care a facut un abuz impotriva mea. S-au luat masuri disciplinare impotriva sa. Din acel moment "curg" procesele in care sunt acuzata de denuntare calomnioasa, cu toate ca procurorul a decis ca "nu sunt indeplinite elementele constitutive ale acestei infractiuni ", plangerea mea nefiind de natura penala. Exista sanse sa fiu condamnata pentru aceasta infractiune ?Multumesc
Nu a fost vorba de o plangere penala ci una disciplinara inaintata catre sefii politistului. Am mentionat ca nu doresc sa depun plangere penala si ca nu doresc sa ma judec cu acesta . Cu toate acestea ,de 3 ani merg in fiecare luna la Tribunal pentru a ma apara in 2 procese , fiind acuzata de denuntare calomnioasa. Procurorul s-a pronuntat in favoarea mea spunand clar ca nu sunt indeplinite elementele constitutive ale infractiunii , lucru real dealtfel . Cu toate acestea ,politistul fiind in relatie stransa cu judecatorii, am ceva dubii asupra modului in care decurg aceste procese.
Mentionez faptul ca destituirea lui din politie nu s-a datorat doar plangerii mele. Aceasta a fost cumva "picatura care a umplut paharul", el fiind deseori sanctionat pentru diverse abateri la locul de munca.
Reprezentantul parchetului,are dreptate,nefiind vorba despre plangere penala.
Insistati si faceti-va apararile,eventula cu un avocat priceput si probabil ca nu veti avea probleme.
Si eu am zis la fel ca reprezentatul parchetului...:))
Cat priveste plangerile sale in cazul in care ar angaja avocat instanta l-ar obliga si la plata onorariului avocatului dvs. daca tot face plangeri aiurea.
Apoi, il veti executa silit.
Daca tot va hartuie ar trebui sa faceti ceva sa il mai temperati...mai ales ca nu puteti sa nu mergeti la instanta si deranjul este destul de mare...
Consider ca dvs. sunteti in masura sa-i faceti plangere penala pentru savarsirea infractiunii de denut calomnios, sa va constituiti parte civila in procesul penal , sa cereti daune pentru toata hartuirea la care ati fost supusa.
Pot sa inaintez o plangere penala pentru denunt calomnios inainte de a se termina procesul in care eu am calitatea de intimat pentru aceeasi infractiune?Unde o depun?