In urma cu 3 ani am inaintat o plangere disciplinara ,catre superiorii unui politist care a facut un abuz impotriva mea. S-au luat masuri disciplinare impotriva sa. Din acel moment "curg" procesele in care sunt acuzata de denuntare calomnioasa, cu toate ca procurorul a decis ca "nu sunt indeplinite elementele constitutive ale acestei infractiuni ", plangerea mea nefiind de natura penala. Exista sanse sa fiu condamnata pentru aceasta infractiune ?Multumesc
da....... mi se parea ciudat ca-mi vin 2 citatii , la 2-3 zile distanta, cu nr de dosar diferite , dar partile si obiectul erau aceleasi;eu, in calitate de intimat , iar obiectul plangere impotriva masurilor luate de procuror de neincepere a urmaririi penale. Hotararea Instantei de a respinge plangerea lui a fost luata pe 18.10 si a ajuns pe 21. Din cate am vazut are termen de 10 zile drept de recurs,de la comunicare.
Credeti ca am sanse sa castig un proces in care sa-l acuz de denuntare calomnioasa avand in vedere ca ma poarta de 3 ani pe la Parchet si pe la Tribunal,doar din cauza ca am avut indrazneala sa semnalez un abuz?