avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Subventia in agricultura
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Subventia in agricultura

Va rog sa ma ajutati cu privire la subventia in agricultura pe anul 2010.Sunt acele sume la hectar platite prin APIA pentru infiintarea culturilor care la un moment dat trebuiesc inregistrate ca si venituri.Acestea influienteaza cifra de afaceri a societatii? Daca nu influienteaza care este baza legala pe care o pot notifica scris?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters171772 , utilizator 12:31, 12 Octombrie 2010
Multumesc,Elena
Mai vezi odata, nu cred ca ti-a dat subventia pentru anul 2010:sorry:

pt. 2009 s-a dat in doua transe in oct.2009 (un avans spun ei) si in iunie sau aprilie 2010, asa ca mai citeste odata hartia de la apia.
Da,banii au intrat in cont in iunie 2010.Hartia de la APIA,cred ca o are administratorul,eu nu am vazut-o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventii pentru suprafata apia in cifra de afaceri lexidn lexidn buna ziua! as avea urmatoarea intrebare pentru dumneavoastra : subventiile primite pentru suprafata de la APIA intra in calculul cifrei de afaceri in cadrul ... (vezi toată discuția)
Subventie apia xinom xinom Legat de acest subiect as vrea sa intreb daca , in momentul primirii deciziei de acordare a subventiei pentru agricultura se face inregistrarea ... (vezi toată discuția)
Subventii apia anonima22 anonima22 O anumita Asociatie a luat o subventie de la APIA in anul 2010 pentru o pasune. Aceasta este obligata sa depuna situatia financiara pt anul 2010 pana la 30.05? (vezi toată discuția)