avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... un sfat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

un sfat

in 2006 am luat un telefon de la orange gratuit cu abonament pe 2 ani .dupa 3 luni l-am pierdut si nu am mai platit abonamentul acum ma tot suna de la eos sa mi spuna ca ma da in judecata si ca am de plati 170 ron e obligatoriu sa platesc sau sa prescris?
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 21:28, 9 Octombrie 2010
Datoria s-a prescris.
Nu faceti nici o plata, nici partiala, pt ca va repune in termenul de prescriptie. Ignorati apelurile de la firma de recuperare.
Trecand mai mult de 3 ani, datoria s-a prescris.
~ Conținut șters la cerere ~
Fac si ei valuri, doar veti cadea in plasa si veti achita suma.Nu platiti nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie fictiva la orange stancu_g stancu_g Buna ziua, Am o problema cu compania de telefonie mobila ORANGE. Am avut un abonament facut la aceasta firma in anul 2000, contract ce l-am reziliat prin ... (vezi toată discuția)
Amenintari cu executare silita abonament mobil madalina10 madalina10 Buna ziua! Am un abonament la orange care a fost deschis in 1999 si inchis tot atunci pentru neplata. De curand cei de la eos mi-au trimis notificari de plata ... (vezi toată discuția)
Societate recuperari creante allina_geo allina_geo buna, am si eu o problema si va rog mult sa ma indrumati ce sa fac. in urma cu 6-7 ani sotul meu a facut un abonament pe numele meu la o firma de telefonie ... (vezi toată discuția)