marius cioca a scris:
Ma bucur ca a tinut, dar acuma ceilalti vecini cred ca pot sa se mute in alt bloc. Acuma sunteti doi.
Eu zic sa o dati in judecata. Cred ca puteti castiga(dupa lupte seculare!)
Tocmai pentru ca as obtine un rezultat dupa lupte seculare..nu o fac, adica nu o dau in judecata, mai ales ca este minora.
Eu am nevoie de liniste in noaptea asta si nu peste .. secole!
Vecinii au fost si ei implicati in plangerile scrise facute la politie, pentu ca si ei erau deranjati. Chiar vecinul de deasupra mea i-a intrerupt curentul intrucat nu mai suporta vacarmul, deci..va dati seama cam ce era la mine in casa daca se auzea pana la el!
Si, dupa aproape doi ani, m-am cam saturat sa-mi faca, mie si copiilor mei, program de somn o fasneata de 16 ani! Daca singura solutie este sa ma cobor la mintea ei, asta fac.. cu riscul de a-i deranja pe vecini.. 5 minute. Eu am acumulat sute de nopti nedormite din cauza ei.. si nu mai pot! Am incercat amiabil de foarte multe ori, apoi politia care ajunsese sa vina aproape noapte de noapte , reclamatii scrise facute in numele asociatiei si..NIMIC! Amenzile nu si le plateste, ne rade noua in nas, dar si politistilor..
Daca singura solutie este aplicarea mijloacelor neortodoxe, atunci asa sa fie!