avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... 10.000 Euro pentru tineri
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

10.000 Euro pentru tineri

Buna ziua!
Stie cineva este deja activa legea prin care se dau cei 10.000 Euro pentru tinerii sub 35 de ani pentru a-si infiinta o societate? Daca da, care este legea? poate are cineva la indemana un link cu ea... Si cu ceva norme de aplicare.

Multumesc Anticipat!
Cel mai recent răspuns: andruscaa43 , utilizator 22:28, 12 Octombrie 2010
Este inca in stadiu de proiect.
Este doar o idee a "savantului Poc" ... mai oferea cineva 20,000 euro tinerilor , doar ca ... ne intrebam cu totii din care fonduri ?
Zice Boc ca e la stadiu de proiect ... dar realitate , in viitorul apropiat , nu cred ca va fi .
inca nu a fost finalizat proiectul. insa nu va faceti prea mari iluzii.vor beneficia in fapt tinerii sub 35 de ani aserviti partidului de guvernamant.
[ link extern ]

Sper sa te ajute!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii necesare pentru a deschide o firma cu finantare pe legea lui boc myryam myryam ce conditii trebuie sa indeplinesc si de ce acte am nevoie pentru a putea deschide o firma pe noua lege a lui boc? (vezi toată discuția)
Afacerea mea. borisdaniela borisdaniela Buna, Sunt Dana, am 18 ani si as vrea sa imi deschid un local in care se servesc doar ceaiuri si produse de patiserie. Am deja in plan cam tot ce ar trebui ... (vezi toată discuția)
10.000 de euro, ajutor de la stat Lucian Alexe Lucian Alexe Buna ziua, Zilele trecute am vazut ca s-a dezbatut un proiect de ordonanta, prin care statul iti ofera 10.000 de euro (reprezentand 20% din valoarea ... (vezi toată discuția)