avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cum imi recuperez banii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cum imi recuperez banii

In anul 2004 am angajat o firma sa-i construiasca fostului meu socru o magazie mai mare , chitanta fiind pe numele meu dar nu o mai gasesc ,iar firma respectiva
nici nu mai exista.De unde pot lua o copie dupa chitanta pierduta?
pot sa-mi mai recuperez banii investiti in acea constructie?
Cel mai recent răspuns: MONICA ROXANA Voinea , Consultant credite si finantari 23:56, 10 Octombrie 2010
Din 2004..hmm, consider ca a intervenit prescriptia dreptului la actiune.
Se pare ca, acesti bani investiti de dvs, in 2004, in magazia ex socrului, sunt cam pierduti, mai ales ca, nu mai aveti niciun document justificativ si in plus, nu a intervenit niciun alt eveniment care, sa fie de natura a intrerupe cursul prescriptiei dreptului de actiune. :O

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cod civil trebuie invocat pentru granituire hot_oliviu hot_oliviu In 2009 am construit un gard. In acest am am solicitat vecinului sa-mi restituie jumatate din cheltuieli. deoarece refuza m-am hotarit sa apelez la justitie. ... (vezi toată discuția)
Divort, partaj - evitare vanzare locuinta danyghost danyghost Buna. Am si eu o nelamurire care chiar azi seara sa ivit. Eu cu sotia mea stam cu tatal sotiei mele. Nevasta socrului a plecat in nenumerate randuri de la el ... (vezi toată discuția)
Neplata unui credit de nevoi personale scurpin77 scurpin77 Soacra a luat un credit de nevoi personale (fara sa stie sotul ei) acum 10 ani si a platit ratele luna de luna pana când a facut accident vascular si a murit. ... (vezi toată discuția)