Buna ziua,acum 2ani de zile m-am recasatorit schimbandu-mi si numele,am dat actele angajatorului sa-mi opereze in CM schimbarea numelui dar intre timp am fost fortata sa-mi dau demisia si cand am primit cartea de munca am vazut ca nu-mi schimbase numele spunandu-mi ca pot sa modific eu.As dori sa stiu daca se poate asa ceva sau trebuie sa merg la ITM-ul din localitate?mentionez ca CM este la mine in prezent.multumesc
Nu se poate sa-ti faci singur operari in cartea de munca, cum sa credeti asa ceva?
Vi s-a dat un raspuns competent, de catre colegul de mai sus, mergeti la ITM.
...ca altfel ne-am schimba si incadrarea..si salarizarea....ca tot putemm sa le facem singuri.
In conformitate cu dispozitiile decretului nr 92/1976,privind carnetul de munca exista personal insarcinat cu intocmirea si completarea carnetului de munca
In situatia mentionata solicitati oficial la ITM responsabil inregistrarea modificarii survenite in datele dvs de stare civila ,la cap II in carnetul de munca
Contract de munca
ovidana
Societatea la care am lucrat pana in septembrie 2009 nu mi-a operat in cartea de munca decizia de desfacere a contractului de munca desi mie mi-a comunicat-o ... (vezi toată discuția)
Cartea de munca
bonicol
o societate are obligatia de a returna cartea de munca fostilor anagajati? in urma demisiilor a trei salariati, dupa incheierea cartilor de munca la i.t.m., ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca
maxtheone
Buna ziua.
Sotia mea are 2 carti de muca,pe prima aproximativ 2 ani iar pe cealalta peste 20 ani.Prima carte nu a fost de gasit timp de 20 ani pina cind ,de ... (vezi toată discuția)