avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... retineri din salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

retineri din salariu

buna ziua,lucrez la o banca si am si eu o intrebare legata de salar.acum 4 luni,la locul de munca,pe unele persoane ne-au pus sa semnam un act prin care ,daca nu atingem niste indicatori in fiecare luna ,ni se retine din salar intre 3 si 10 %.mentionez ca am salarul brut 755 lei.este legal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:38, 13 Octombrie 2010
Salariul minim brut pe tara garantat in plata este de 600 lei brut. , nu net.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza de confidentialitate, spor de vechime, salariu Kiss Raluca Kiss Raluca Buna ziua, 1. Daca in contractul individual de munca sau in ROI apare clauza de confidentialitate a salariului ( salariatului ii este interzis sa isi spuna ... (vezi toată discuția)
Salariul minim alonso_first_one alonso_first_one Daca salariul minim este de 540 ron, poate cineva sa ia 500 ron+1% din incasari?dar daca pe contract apare salariul minim pe economie si de fapt acesti bani nu ... (vezi toată discuția)
Reducere salariu de baza Monica H. Monica H. cum pot reduce salariul de baza al unui salariat? (vezi toată discuția)