avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie crestere copil

Am urmatoarea situatie: in martie 2010 am primit un salariu compensatoriu de la un fost angajator, dupa vreo 2 ani de la incheierea raporturilor de munca, in urma unei somatii facute de mine.

Intrebarea mea este daca acest salariu compensatoriu primit in martie 2010 se considera ca si venit realizat in luna martie 2010si daca se poate lua in calcul la stabilirea indemnizatie de crestere a copilului (fiind astfel realizat in una din cele 12 luni anterioare nasterii copilului).

Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:26, 12 Octombrie 2010
daca vi s-a retinut impozit pe acel salariu, atunci intra in categoria veniturilor luate in calcul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de o indemnizatie de crestere a copilului mai mare daca am doua contracte de munca? iolanda15 iolanda15 Stimati juristi, Va rog sa-mi spuneti daca voi beneficia de o indemnizatie de crestere a copilului, mai mare in conditiile in care am incheiat al ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil roxana15mario roxana15mario Buna ziua, As dori sa va intreb ceva in legatura cu calcularea indemnizatiei.Inca nu sunt insarcinata dar lucram la proiect. Eu lucrez in invatamint si am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu crestere copil Geea16 Geea16 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Avand in vedere ca indemnizatia de crestere a copilului se calculeaza in functie de veniturile nete ... (vezi toată discuția)