avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Poate sa imi ridice altcineva salariul ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Poate sa imi ridice altcineva salariul ?

Exista o procura speciala pentru salariu asa cum exista pentru pensii ?
Cum trebuie procedat ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:48, 12 Octombrie 2010
Nu exista o procura speciala.
Daca discutati cu angajatorul, este suficienta si o imputernicire scrisa de mina.
Nu aveti nevoie de avocat/notar pentru atita lucru.

Alberto Kurtyan
Depinde de cutuma din fiecare institutie. De obicei, este suficienta o delegatie batuta la calculator, sau de mana, dupa caz, ''se deleaga prin prezenta pe x , legitimat cu c.i...etc.... salariat al departamentului/ institutiei sa ridice drepturile banesti cuvenite lui y....salariat in aceeasi institutie....''

De regula, intre colegi se practica chestia asta...cu acordul sefilor , fireste.
Ultima modificare: Luni, 11 Octombrie 2010
ContSters170895, utilizator
olimpiu2009 a scris:

Exista o procura speciala pentru salariu asa cum exista pentru pensii ?
Cum trebuie procedat ?

Se poate merge la un notar pentru a incheia o astfel de procura sau se poate face o imputernicire scrisa de mana (unii angajatorii accepta si asa ceva).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de semnatura roxxicutzz roxxicutzz Buna, As vrea si eu sa stiu exact ce imi trebuie ca angajatorul meu sa ma imputerniceasca cu drept de semnatura a tuturor documentelor la itm. Trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Delegarea dreptului de a semna contracte a unui srl GV GV Buna seara, Este vorba de un SRL cu 2 asociati, 50-50% cu drepturi egale, doar unul din ei fiind administrator. Doresc sa aflu, daca printro procura / ... (vezi toată discuția)
Ce tip de imputernicire este necesara ptr ridicarea drepturilor salariale de catre un membru al familiei? znicolae9 znicolae9 Buna ziua Sunt angajat al unei companii si primesc salariul cash. Precizez ca am si o retinere salariala.lunara ,motiv ptr care am renuntat sa primesc ... (vezi toată discuția)