avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Suspendarea executarii unui act administrativ normativ
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Suspendarea executarii unui act administrativ normativ

Este vorba despre HG 735 privind pensiile militare de stat.

Curtea de Apel Cluj, pronuntandu-se pe cererea a 7 de reclamanti de suspendare a unui actadministrativ, a admis suspendarea si a dispus incetarea executarii HG.

Intrebarea mea: aceasta decizie este general obligatorie sau produce efecte numai fata de reclamanti?

Ar trebui si alti pensionari sa faca cereri de suspendare?
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 08:29, 12 Octombrie 2010
Buna ziua !
Produce efecte numai fata de reclamanti. In masura in care actul va fi desfiintat prin hotarare definitiva si irevocabila ,actul va trebui anulat.
Cu stima !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea hg 735/2010 Pilu Pilu Buna seara, as avea rugamintea sa-mi spuna cineva, daca poate: Prin Sentinta civile nr. 338/2010 a Curtii de Apel Cluj, s-a dispus suspendarea executarii HG ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie militara Pilu Pilu Buna seara, as avea si eu o intrebare, daca poate sa ma lamureasca cineva: Prin Sentinta civila a Curtii de Apel Cluj nr. 338/2010 (dosar 1371/33/2010)s-a ... (vezi toată discuția)
Dacã actiunea a fost admisa pe fond, recursul impotriva hotararii de suspendare a executarii mai are obiect? bodean bodean Am deschis o acțiune in contencios admin. Privind anulare act administrativ de eliberare din funcție. In prima etapa am obținut suspendarea ... (vezi toată discuția)