avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... dosar pensie invaliditate- adeverinta incetarii platii ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

dosar pensie invaliditate- adeverinta incetarii platii CM

CINE EMITE ADEVERINTA DE INCETARE A PLATII INDEMNIZATIEI DE CONCEDIU MEDICAL NECESARA LA DOSARUL DE PENSIE DE INVALIDITATE? SAU LA CE SE REFERA ACEASTA ADEVERINTA?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:29, 12 Octombrie 2010
Angajatorul la care ati lucrat si care v-a calculat si platit certificatele medicale pana la data pensionarii de invaliditate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata pensiei de invaliditate rares1984 rares1984 Buna ziua, Va rog sa imi acordati suport in urmatorul caz: Tatal meu a primit decizia de pensionare pe caz de boala gradul II de invaliditate de la comisiile ... (vezi toată discuția)
Acte de intocmit de angajator pt viitorul pensionat pt invaliditate flori9 flori9 Buna ziua, in cazul unui angajat care se va pensiona pt invaliditate, care sunt obligatiile angajatorului fata de viitorul pensionat? Ce anume acte trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate patryk patryk Buna seara..Am fost diagnosticat cu doua boli care in final au dus la o decizie de pensionare medicala a medicului expert al asigurarilor sociale incepand cu ... (vezi toată discuția)