UKO a scris:
Refinantarea s-a facut, evident, pe o suma mai mare. Banii restanti s-au platit direct prin cele 2 sucursale, nu am primit eu bani in mana. Si totusi cei la care am facut refinantarea au pierdut o gramada de acte, cei de la care am plecat cu creditul ZIC ca au cautat in registratura si nu au gasit, dar sunt convins ca nu au cautat si mai rau ca le lipsesc acte. Si-au mutat registratura si toate actele intr-un depozit in afara orasului...
Cei la care am facut refinantarea au emis chitanta si (tin minte ca eram acolo, au sunat ca sa confirme), apoi m-am dus unde aveam creditul si am facut cerere de inchidere, am primit extrasul de cont si o adeverinta (pe care, dupa 1 1/2 ani, repet, nu dau de ea...oi fi aruncat-o, dar stiu sigur ca am avut-o). asta e tot ce exista. Sunt convins ca sunt o gramada de nereguli la banca asta dar nu isi spala rufele in public si e greu de dovedit.
e aceeasi banca care i-a facut figuri sefei lui Huidu, adica i-a dat credit, apoi i-au pierdut actele si dupa ceva timp (in care asta se tot ducea si cerea actele sa poata plati rata) au amenintat-o ca face puscarie daca nu le da banii...asta le-a zis ca e vina lor ca au pierdut actele, dar nu a contat nimic. a trebuit sa plateasca. din aceste cauze caut un avocat curajos si care nu sta in avansul meu, care sa beneficieze la sfarsit de o suma frumusica...
Poate ar fi indicat sa faci o hirtie catre banca centrala dar centrala de la Bucuresti sau unde au ei sediul in care sa soliciti adeverinta respectiva si catre BNR sa i prezentati si neregurile constatate, parca ei au rolul de supraveghere a activitatii bancare.