avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren vandut de mai multe ori de catre proprietar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren vandut de mai multe ori de catre proprietar

Buna ziua,
Am cumparat un teren care nu era inca intabulat, l-am cumparat in baza Sentintei judecatoresti definitive si irevocabie pe care proprietarul o avea in vederea reconstituirii dreptului de proprietate. Ieri, cu stupoare am aflat ca acest om a mai vandut acelasi teren si altor persoane. Ce mai putem face? Daca el a fost destul de abil incat sa nu detina pe numele lui alte proprietati sau conturi bancare, mai avem sanse sa ne recuperam banii? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:21, 12 Octombrie 2010
Nu ati cumparat valabil.
Sanse sa recuperati ceva sunt aproape nule.

Daca celalalt cumparator nu si-a intabulat el dreptul de proprietate, incercati o actiune in instanta pt o hotarare jud. care sa tina loc de contract de vanzare-cumparare, pe baza careia sa intabulati.
Angajati-va urgent avocat.
L-ati cumparat in baza unui inscris sub semnatura privata- deci de fapt nu ati cumparat nimic ptr. ca legea instituie obligativitatea incheierii unui contract de vanzare-cumparare autentic, ptr. terenuri.
Incercati in afara de solutia propusa de colegul meu si o plangere penala ptr. inselaciune.
avocat Cristina Popescu
eu va sugerez sa introduceti o actiune in pretentii pe cale civila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu pamantul btmariuss btmariuss buna ziua ! Am o problema legata de niste pamant care nu a fost trecut in titlul de proprietate. Platesc impozit si este inregistrat la primarie. cum ... (vezi toată discuția)
Intabulare, doar cu titlu de proprietate kalinb kalinb Buna ziua, Doresc sa cumpar un imobil cu teren aferent, iar proprietarul zice ca are doar titlu de proprietate pe imobil cu teren. Pot face contractul de ... (vezi toată discuția)
Incalcarea proprietati private nicu_luca nicu_luca Buna ziua Am o suprafata de teren primita prin donatie de la tatal meu, in urma cu o saptamana un vecin a intrat si a cosit pe proprietatea mea, am depus ... (vezi toată discuția)