avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Pasaport expirat.......Reactualizare pasaport
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Pasaport expirat.......Reactualizare pasaport

Buna ziua am un prieten syrian care nu se poate deplasa el insasi s-a isi reinoiasca pasaportul si buletinul la ambasada , nici rude in Romania nu are ,spuneti-mi va rog,poate un avocat sau un cetatean roman cu procura oare s-a il ajute pentru a isi reinoii pasaportul,avand in vedere ca acesta nu se poate prezenta la ambasada fiind persoana privata de libertate?Va multumesc.....
Ultima modificare: Marți, 12 Octombrie 2010
niki_, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 14:25, 12 Octombrie 2010
Daca e privat de libertate in mod legal ( retinut, arestat preventiv sau detinut) nu ii face nimeni pasaport. Sa stea linistit si isi face cand iese.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura... niki_ niki_ Am un amic strain caruia i-au expirat actele ,pasaportul,buletinul,insa el personal nu se poate deplasa pentru a-si reinoii actele de identitate .Spuneti-mi va ... (vezi toată discuția)
Pasaport expirat.... niki_ niki_ As dorii s-a stiu si eu care este procedura de reactualizare a pasaportului unui cetatean sirian aflat pe teritoriul Romaniei,in cazul in care persoana in ... (vezi toată discuția)
Expirare buletin de identitate mircea160354 mircea160354 daca posesorul actului de identitate expirat locuieste intr-o tara straina si nu se poate deplasa in tara din cauza serviciului , uim poate sa-si reinoiasca ... (vezi toată discuția)