avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura...

Am un amic strain caruia i-au expirat actele ,pasaportul,buletinul,insa el personal nu se poate deplasa pentru a-si reinoii actele de identitate .Spuneti-mi va rog poate persoana in cauza sa-mi faca o procura pentru a umbla eu la ambasada sa-i reinoiesc pasaportul avand in vedere ca actele sant expirate? va multumesc....
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 20:07, 26 Februarie 2010
buna seara!
nu stiu pe unde se afla prietenul dvs, dar pe teritoriul Romaniei ca sa poti da o procura in forma autentica trebuie sa te identifici cu un act valabil- dupa caz, carte de identitate, pasaport, permis de conducere.
cum prietenul dvs nu are asa ceva, cam greu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

(important!) buna ziua, am un mandat european pentru romania, insa acest mandat ... utilizator.2023 utilizator.2023 Buna ziua, Am un mandat european pentru romania, insa acest mandat a fost refuzat pe teritoriul unei tari din Uniunea Europeana, in prezent buletinul si ... (vezi toată discuția)
Acte identitate Adrian37 Adrian37 Buna ziua. Intampin urmatoarea problema. locuiesc in Anglia si mi-au expirat actele. Serviciul nu imi permite sa vin in tara sa imi reinnoiesc buletinul pentru ... (vezi toată discuția)
Acte de identitate andrei-mihaela andrei-mihaela 1 - Fata mea locuieste in Italia cu forme legale,dar are pasaportul expirat,buletinul romanesc nu-l mai are,e casatorita cu un cetatean roman (casatorie ... (vezi toată discuția)