avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pasaport expirat....
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pasaport expirat....

As dorii s-a stiu si eu care este procedura de reactualizare a pasaportului unui cetatean sirian aflat pe teritoriul Romaniei,in cazul in care persoana in cauza nu se poate deplasa el insasi la ambasada sau consulat.Ce acte trebuiesc si daca o alta persoana care nu ii este ruda poate cu procura s-a mearga la ambasada sa-i refaca pasaportul.Va multumesc..
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 16:46, 6 Ianuarie 2010
Intrebati aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport expirat.......reactualizare pasaport niki_ niki_ Buna ziua am un prieten syrian care nu se poate deplasa el insasi s-a isi reinoiasca pasaportul si buletinul la ambasada , nici rude in Romania nu are ... (vezi toată discuția)
Acte expirate, persoane in italia veronicapipa veronicapipa Fiica mea are buletinul si pasaportul romanesti expirate.Se afla in italia (Roma).Are un buletin italian,dar acesta e valabil doar pe teritoriul italiei.Poate ... (vezi toată discuția)
Reinnoirea pasaportului - cetatean sirian *anik* *anik* Buna ziua, am si eu o intrebare, sotulu meu este Sirian si are permis de sedere pe un an -membru de familie-in Romania si momentan suntem in Italia deoarece ... (vezi toată discuția)