avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită plati cont blocat
Discuție deschisă în Executare silită

plati cont blocat

buna. am contul blocat ca urmare a unei executari. intrebarea mea este cum imi voi plati de acum inainte furnizorii , fiind vorba de facturi de ordinul zecilor de mii, neputand taia chitanta. daca fac depunere de bani in contul lor, ar fi ok din pct de vedere al contabilitatii? sau in eventualitatea unui control de la garda? multumesc
Cel mai recent răspuns: ngyanamaria , utilizator 20:49, 14 Octombrie 2010
Platiti cu bani jos nu prin danca
facturi de la 50 000 lei n sus nu se pot plati cu banii jos. as aprecia daca as primi niste raspunsuri dn partea unor oameni care se pricep cat de cat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutie privind decontarea facturilor atunci cand nu sunt bani in casa MIHAELAJURGEA MIHAELAJURGEA Cat de gresita este inregistrarea platii facturilor prin inregistrarea 401 = 462 , avand in vedere ca societatea nu dispune de bani in (registrul) casa sau ... (vezi toată discuția)
Plata intretinerii la furnizor nathaly nathaly Sunt un locatar de pe aceeasi scara cu unul din utilizatorii de pe forum.Intrebarea mea este : mai multi locatari de pe aceeasi scara,putem plati facturile de ... (vezi toată discuția)
Pierdut chitanta apa romanik romanik In 2009 me-a tras apa in curte la casa de cavanta,la tara si am consumat 50 mc pana in primavara lui 2010, cand i-am platit.Anul acesta cand am vrut sa ... (vezi toată discuția)