Care ar fi castigul de cauza a contestarii in instanta a unei societati de asigurari referitoare la un accident la care politia a facut deja constatarile la fata locului?
Societatea implicata refuza sa plateasca daunele pe motiv ca nu este de acord cu decizia politiei romane si astfel contesta in instanta decizia. Precizez ca s-a incheiat un proces verbal semnat de ambele parti implicate in accident.
Multumesc. M-am mai linistit acum ca am aflat parerea dvs cel putin pe partea cu vinovatia, deoarece incidentul este foarte clar si exista si martori in privinta asta.
Iar pe partea cu procesul, da-ne doamne mintea cea de pe urma! Sper sa nu recurga si la alte metode mai putin ortodoxe, ca sa fiu totusi bland in exprimare.
Multumesc inca o data si sa auzim numai de bine!
Se pare ca problema s-a complicat.
Pe scurt, accidentul s-a produs in afara orasului, pe un drum cu doua benzi de circulatie in acelasi sens. Eu circulam regulamentar pe una din benzi, cand dintr-o data o alta masina de pe banda alaturata intra in depasirea alteia din fata sa. Eu nu am mai putut sa-l evit si am intrat in coliziune lovindu-l in partea stanga spate. In urma impactului, cealalta masina a dat in bordura inalta si s-a rasturnat.
La fata locului au fost vreo 20 de politisti care au constatat ca impactul s-a produs in urma neasigurarii lui la schimbarea benzii de circulatie. Precizez ca a fost o persoana martor care nu are legatura cu nici unul din noi, la care politistii i-au luat o declaratie verbala la fata locului.
Am fost contactat de un agent de la asigurari ( Omniasig ) care a venit sa faca poze la masina mea si a lui. Dupa vreo cateva zile, un alt agent mai in varsta m-a contactat din nou si mi-a spus ca, el a fost la fata locului, si dupa cum arata masina celuilalt si urmele de franare, incidentul nu s-ar fi produs in conditiile in care am declarat eu si a ceea ce scria in procesul verbal, sugerand ca as fi avut pile la politie.!!!!!!!!!!! Adica la cei 20 de politai de la fata locului si un martor de care cred ca ei nu stiau. Mi-a mai spus ca celalalt si-a schimbat declaratia, dar nu mi-a spus ce a declarat si ca ne vedem in instanta. De atunci nu mai stiu nimic, au trecut vreo 10 zile de la accident si desi l-am contactat pe cel care mi-a intrat in fata, a promis ca vine sa ne intalnim, dupa care s-a scuzat la tel ca nu mai poate veni. Eu cum ar trebui sa procedez acum? Si cu masina nereparata si fara nici un raspuns....Va rog sa-mi dati un sfat in rezolvarea cat mai repede a problemei. Multumesc.
E bine sa va angajati si dv. un avocat si sa urmati pasii pe care va sfatuieste acesta sa-i faceti. Modul in care procedeaza asiguratortul este tipic prcedeului de tergiversare dar nu trebuie sa va descurajati chiar daca in acest moment pare greu.
Accident
cretzu_00
Buna seara,
In seara de 13.12.2011, am avut un accident in Brasov pe o strada cu 3 benzi pe de urcare si o banda de coborare pt autobuze.Eu conduceam pe a 3 ... (vezi toată discuția)