avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren registru agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren registru agricol

cum scot terenul din registru agricol fara titlu de propietate
Cel mai recent răspuns: olghi , utilizator 20:14, 7 Iulie 2011
Pacat ca jurisprudenta nu este izvor de drept in Romania...poate asa s-ar asigura o practica unitara, pentru ca in judetul meu ceea ce am spus eu mai sus este justificarea instantei la respingerea actiunilor.
nu este tern ocupat de comunisti este teren constructi doar ca baba a murit in 70 si nu sa interesat nimeni mai traieste un unchi care are drept dar sta cu sticla in gura
va rog sa ma lamuriti si pe mine, daca scot adeverinta din registru agricol pe terenul existent in plus (290 mp)fata de ce am eu pe actul de vanzare cumparare(400mp) pe motiv ca la stapanit tot unchiul care mia vandut pot sa fac cadastru pe tot terenul? sau numai sa merg in istanta sa fac actiune in constatare? cum ma sfatuiti?
mentionez ca este teren constructi mostenit de bunica avandul doar in rol in registru agricol si dupa moarte stapanit de unchiul vanzator.
Ultima modificare: Joi, 7 Iulie 2011
olghi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare teren olghi olghi va rog sa-mi răspundeți la întrebare: am cumpărat un teren de la unchiul meu cu suprafața de 400mp iar în realitate sunt750mp, (stăpânit în ... (vezi toată discuția)
Teren Roxana alina  Stancu  Roxana alina Stancu buna ziua. pentru un teren folosit din anul 1976 , din j. Dambovita , ce temei legal pot invoca? uzucapiunea in baza codului civil , respectiv 1837, 1846, 1848 ... (vezi toată discuția)
Uzucapiunea zodiac zodiac As dori sa ma ajutati cu un sfat: Parintii mei stapanesc un teren agricol din 1990, platesc impozit la primaria comunei si nu au probleme cu vecinii nici cu ... (vezi toată discuția)