avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... DISPERARE
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

DISPERARE

as dori din partea dv cateva lamuriri si anume ;in 2006 am contractat un credit de nevoi personale pt o operatie pe care nu am reusit sa-l mai achit si bineinteles am intrat in datele firmei de recuperare eos ... cei de la firma respectiva ne-au contactat prin dna claudia h care la inceput a fost de bun simt dupa care a depasit orice limita am stabilit de comun acord ca ca voi achita in fiecare luna oanumita suma daca o sa am posibilitatea pe parcur voi mai mari suma am achitat in fiecare luna cum am spus dar aceasta doamna tot nu inceteaza cu telefoane pe la vecini a sunat si la primaria comunei la rude imi terorizeaza parintii cu telefoanele mai nou a cerut nu stiu de unde date despre fiul nostru va rog sa ma credeti ca traim toti in tensiune si nu stiu ce lege ne poate apara dreptul la intimitate as dori sa o actionez in judecata pentru hartuire as dori daca cineva de la dv ne poate ajuta dar cu care am putea vorbi si telefonic deoarece ar mai multe date pe care ar trebui sa le explic noi suntem din jud.sibiu suntem de buna credinta nu vrem sa ne sustragem de la plata creditului dar nu in teroarea asta va rog din suflet daca sepoate sa ne raspundeti va multumim
Cel mai recent răspuns: rokambole , utilizator 08:18, 13 Octombrie 2010
Din punctul meu de vedere ati putea obtine castig de cauza in instanta dar fara daune morale...
Ar fi o varianta sa ii notificati prin avocat dar va mai costa niste bani si aceasta notificare...

avocat Claudiu Lascoschi
va multumim pentru raspuns dar nu dorim daune morale dar sa se inceteze cu aceasta hartuire
Cea mai buna si ieftina solutie este sa-i ignorati; ei aplica tehnicile care vad ca dau rezultat; daca veti face demersuri impotriva lor vor continua.
Cunosc personal un caz tot cu firma respectiva, l-au stresat puternic in urma ~1 an, dar daca au vazut ca nu tine au incetat, acum suna cam de 1-2 ori pe an.
nego_777 a scris:

Cea mai buna si ieftina solutie este sa-i ignorati; ei aplica tehnicile care vad ca dau rezultat; daca veti face demersuri impotriva lor vor continua.
Cunosc personal un caz tot cu firma respectiva, l-au stresat puternic in urma ~1 an, dar daca au vazut ca nu tine au incetat, acum suna cam de 1-2 ori pe an.


sau n-or sa mai sune chiar deloc. or sa "cante" pe la alte mese. ce meserie caraghioasa! "recuperatori"?!!:)) ... or avea "spor de penibilitate", ca asa era odata...:)) ... ca aia care faceau/fac pe "mos craciun"... astia fac pe "bau-bau":))

Ultima modificare: Miercuri, 13 Octombrie 2010
ContSters123067, utilizator
si activitatea de recuperare are limitele ei. pentru activitatile descrise de Dv , recuperatorii pot fi sanctionati. trebuie sa va adresati potiei cu o plingere penala.
una este o actiune civila de pretentii care se deruleaza dupa regulile procesual-civile- si alta este santajul si amenintarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firme recuperare-hartuire marcel alexandru marcel alexandru Este indicat sa dai in judecata pentru hartuire(scris+telefonic) o firma de recuperare care te hartuieste pentru un debit cu vechime de 7 ani a unui copil ... (vezi toată discuția)
Recuperatori telefonie mobila ECATERINARADU1967 ECATERINARADU1967 BUNA ZIUA! Am o colega care a avut un prieten de familie care avea o problema medicala si nu putea sa se deplaseze singur si care a rugat-o sa il ajute sa ... (vezi toată discuția)
Executarea silita mimibuzea mimibuzea buna ziua stimati prieteni,sunt tare speriata de urmatoarea problema;in anul 2006 am facut un credit la bcr pe care timp de un an de zile am fost cu ratele la ... (vezi toată discuția)