Am avut un accident rutier anul trecut in decembrie , mi s-a deschis dosar penal de catre politie si trimis in instanta deoarce vatamatul a avut 11 zile de concediu medical.Mentinonez ca s-a lovit usor la cap si a avut nevoie de 3 copci nimic mai mult.Am intrat in depasire pe linie continua si am intrat in coliziune cu ciclomotorul respectiv.Daca nu ii cadea casca de pe cap nu avea absolut nimica , viteza nu am avut si nici baut nu am fost.S-a dat sentinta 6 luni cu suspendare si anularea permisului de conducere si timp de 2 ani si 6 luni sa nu mai am alt accident.Aici nu prea inteleg ce ii cu 2 ani si 6 luni .Intrebarea daca fac recurs si imi iau alt avocat ii posibil sa primesc mai putin si sa nu mi se anuleze carnetul de conducere.S-au cel mai bine ii sa ma inteleg cu vatamatul.Mi-am luat un avocat la inceput dar se pare ca majoritatea iau doar banii restul nu mai conteaza si judecatoarea s-a schimbat pe la mijlocul anului. Cat timp imi ramane in cazier ca am avut accident ca si vatamare corporala.
Dupa doi ani si sase luni veti fi reabilitat de drept, daca in acest termen de incercare nu mai savarsiti nicio infractiune.
Permisul il veti redobandi in termen de 1 an de la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare.
Astazi am facut apel si mi-am luat alt avocat se pare ca primul mi-a luat doar banii.Sper sa fie bine, sentinta care am primit-o ma pus in rand cu cei infractori si sa imi fie patat cazierul pe 4 ani mi se pare total aiurea. Va multumesc am sa revin cand am sa primesc sentinta de la apel. O zi buna
Accident
ContSters149013
am avut accident de masina cu mort,m-am judecat si mi-a dat cu suspendare 1 an,am facut apel la decizie,ce vream sa stiu ,mi-au patat cazierul,vreau cazier ... (vezi toată discuția)