avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare obligatorie locuinta
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare obligatorie locuinta

As dori sa stiu daca exista anumite societati de asigurare acreditate pentru acesta asigurare si care sunt acestea. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 11:50, 13 Octombrie 2010
Exista societati cu obiectul de activitate care va suscita interesul
Deoarece regulamentul forumului ,nu permite reclama ,va revine dreptul sa accesati site-urile de specialitate de unde puteti prelua informatiile necesare dvs
Un site impartial si bine documentat este: www.asigurarealocuintelor.ro

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatii - as vrea sa vad detalii despre ele anitsirc anitsirc Buna seara! Caut sa gasesc o sursa in care pot vedea ce licitatii se fac. Exemplu: O firma privata sau de stat cauta sa achizitioneze un anumit ... (vezi toată discuția)
Pot fi tras la raspundere pentru ceea ce scriu utilizatorii pe forumul administrat de mine? tasta_ok tasta_ok Buna ziua Doresc sa imi construiesc un forum dar vreau sa stiu daca pot fi tras eu la raspundere in cazul in care un utilizator \"denigreaza\" o persoana ... (vezi toată discuția)
avocat pentru un proces impotriva politiei marianaflesariu marianaflesariu Buna ziua As dori ajutorul unui avocat din Brasov daca este posibil care sa vrea sa deschida proces impotriva Politiei.Fara sa comit vreo fapta am fost ... (vezi toată discuția)