avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... procedura disciplinara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

procedura disciplinara

la procedura disciplinara, angajatul trebuie anuntat cu 5 zile inainte de intrunirea comisiei de disciplina?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:45, 15 Octombrie 2010
Da
Potrivit CCMN, sunt 5 zile lucratoare ...:)
Da nu scrie asa ceva in Codul Muncii, termenul de 5 zile se refera la decizia de sanctionare, nu si la intrunirea comisiei de disciplina, ce parere aveti?
Sunt obligat ca in termen de 5 zile sa ii inmanez decizia de sanctionare, nu ma obliga nici un text de lege sa-l anunt cu 5 zile inainte de intrunirea comisiei de disciplina, deci care e procedura cf Codului MUncii?
Pentru ca angajatorul este obligat sa respecte si codul muncii si contractul colectiv de munca unic la nivel national, daca nu exista la nivel de ramura.

Alte discuții în legătură

Convocare la cercetare disciplinara - termen 5 zile bvr bvr Buna ziua! Puteti sa ma ajutati, va rog, cu o informatie? Trebuie sa fac o convocare la cercetare disciplinara si nu stiu cate zile trebuie sa treaca intre ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara deathkiss deathkiss Buna ziua. Am si eu o intrebare referitoare la convocarea disciplinara. Care este termenul minim al unei convocari disciplinare?Este cumva 5 zile lucratoare ... (vezi toată discuția)
Convocare cercetare disciplinara- cele 5 zile ORKLA ORKLA Buna ziua. I Mi s a emis convocarea in data de 14.Iun 2010 fiind o zi de luni iar urma sa ma prezint la comisie in 21 Iun. M am prezentat in 21 dar nu au ... (vezi toată discuția)