avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... perimare dosar bunuri comune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

perimare dosar bunuri comune

In anul 2009 am divortat de fostul sot si a ramas cap de dosar disjungere de partaj pe care eu am amanat-o din lipsa de bani pentru taxa de timbru si ce mai trebuia la partaj sa platesc .Dupa 1 an si jumatate am primit o citatie din partea tribunalului sa ma prezint pentru a discuta de perimarea dosarului.Intrebarea mea este,daca eu nu mai vreau sa mai fac partajul si daca nu ma prezint la proces se intampla ceva?sau se perima de la sine si nu trebuie sa mai pierd timpul prin tribunal?:(Multumesc!:(
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 13:11, 13 Octombrie 2010
Nu trebuie sa mai pierdeti timpul in tribunal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cererea de disjungere de partaj safta ioana safta ioana Buna,am o mare rugaminte nu stiu ce sa fac avocatul meu a decedat si nu am cu cine sa ma consult.In luna iunie am obtinut hotararea de divort care este ... (vezi toată discuția)
Prezentare la procesul de partaj Cristian Marian Cristian Marian Procesul de partaj este în alt oraș, eu fiind reclamant. Întrebare: Dacă nu îmi angajez avocat și nu mă prezint la fiecare la proces, se poate ... (vezi toată discuția)
Partaj in lipsa uneia dintre parti kodyxgen kodyxgen Buna ziua, M-am casatorit iar dupa cateva zile de la casatorie am cumparat un teren, teren care a fost achitat de catre mine. Sotul nu a contribuit la ... (vezi toată discuția)