avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... casatorie in italia-divort in moldova
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

casatorie in italia-divort in moldova

buna ziua.m-am adresat deja D-ra,dar as dori sa concretizez ceva.sint cetatean al r.moldova.m-am casatorit in italia cu un cetatean italian,as vrea sa stiu daca pot sa divortez cu el in moldova (la moment ma aflu aici),casatoria a fost registrata si in moldova.si in caz ca e posibil - de unde trebuie sa incep.avem si un copilas de citeva luni,in moldova pot sa mai ramin pina in ianuarie cu acordul sotului-copilul e cu mine.in italia nu am unde locui si sotul nu lucreaza,ramin in strada cu copilul.aici am un apartament donat mie si peste un timp(caci feciorul are doar 5 luni)as putea sa-mi gasesc un lucru demn,am studii superioare.in italia divorturile dureaza tare mult,un divort in moldova ar fi mai rapid?ajutati-ma va rog !!! va multumesc mult. ps:ma adresez D-ra caci in moldova,cu parere de rau,nici un sait nu-mi raspunde,VA MULTUMESC MULT DE TOT
Ultima modificare: Miercuri, 13 Octombrie 2010
marinka24, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 15:25, 13 Octombrie 2010
Sugestia mea este sa intrebati un avocat dintara d-voastra. intrucat nu cunosc care sunt reglementarile legale privind desfacrea casatoriei in cazul d-voastra.
Mai mult consider ca desfacerea casatoriei se face numai in Italia tara in care s-a incheiat aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea tarii de trai a minorului in urma divortului a parintilor cu cetatenie diversa marinka24 marinka24 buna ziua si va multumesc anticipat.am o mare problema,sint cetatean al moldovei si sint casatorita cu un italian,casatoria a fost incheiata in italia,eu cu ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea casatoriei si a divortului Modog Modog Bunã,am fost casatorita in Italia cu un cetatean italian timp de 5 ani,dupa care am divortat tot in Italia. Acum vreau sa ma recasatoresc,tot cu un italian ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean moldovean cu cetatean roman Alesika Alesika Salut! sunt cetateanca Republicii Moldova si vreau sa-mi inregistrez casatoria cu prietenul meu-cetatean roman pe teritoriul Romaniei. De ce acte am nevoie eu? (vezi toată discuția)