buna ziua.m-am adresat deja D-ra,dar as dori sa concretizez ceva.sint cetatean al r.moldova.m-am casatorit in italia cu un cetatean italian,as vrea sa stiu daca pot sa divortez cu el in moldova (la moment ma aflu aici),casatoria a fost registrata si in moldova.si in caz ca e posibil - de unde trebuie sa incep.avem si un copilas de citeva luni,in moldova pot sa mai ramin pina in ianuarie cu acordul sotului-copilul e cu mine.in italia nu am unde locui si sotul nu lucreaza,ramin in strada cu copilul.aici am un apartament donat mie si peste un timp(caci feciorul are doar 5 luni)as putea sa-mi gasesc un lucru demn,am studii superioare.in italia divorturile dureaza tare mult,un divort in moldova ar fi mai rapid?ajutati-ma va rog !!! va multumesc mult. ps:ma adresez D-ra caci in moldova,cu parere de rau,nici un sait nu-mi raspunde,VA MULTUMESC MULT DE TOT
Sugestia mea este sa intrebati un avocat dintara d-voastra. intrucat nu cunosc care sunt reglementarile legale privind desfacrea casatoriei in cazul d-voastra.
Mai mult consider ca desfacerea casatoriei se face numai in Italia tara in care s-a incheiat aceasta.