avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... abuz la serviciu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

abuz la serviciu

Buna ziua,
As dori sa ma ajutati cu cateva indrumari intr-o anumita problema .Sunt angajata de cca.5 luni intr-o firma de taxi , ca dispecera.De 2 luni sotia sefului meu , care este si administrator la firma,incerca sa ma faca sa plec din firma,din motive personale (ale dumneaei).A inceput sa minta seful, sa fabuleze in privinta mea, iar atunci cand a vazut ca ma apar si tot ceea ce spune nu este adevarat , a inceput sa ma jicneasca.De atunci cauta motive sa ma provoace , iar astazi m-a amenintat ca o sa aibe grija de mine , sa plec din firma, si a inceput sa ma jocneasca.Am inceput sa ma apar iar ea a aruncat cu un calculator de birou in mine , lovindu-ma si provocandu-mi o rana pe obraz.Am scos certificat medico legal .Intrebarea mea este , ce pot face din punct de vedere legal in aceasta privinta.
Va multumesc foarte mult
plangere penala, pt lovire, la parchet

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

lovire minor gabidelta gabidelta Buna ziua! Am un nepotel de 11 ani si, fiind in grup cu mai multi prieteni pe o strada la tara, a fost lovit peste picioare de un copil de 5 ani cu o ... (vezi toată discuția)
Buna seara - acuzatii false de lovire cornycorny cornycorny Va rog, daca îmi puteți răspunde. Ma aflu cu sotia in divort, aceasta de mai multe ori m-a agresat, m-a lovit cu un aparat în care se afla un spray de ... (vezi toată discuția)
Victima a unei agresiuni. ce trebuie sa fac? c.l.s. c.l.s. Buna ziua. Am o problema si vreau sa stiu exact ce trebuie sa fac in aceasta situatie. Zilele trecute am avut un schimb de replici cu un vecin (fiecare dintre ... (vezi toată discuția)