avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dreptu la proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dreptu la proprietate

Buna ziua!Pot sa instrainez o proprietate fara sa am acte de proprietate?Toti o sa spuneti nu! Atunci vin si va intreb!Cum o primarie poate sa instraineze o proprietate fara ca aceasta sa aiba acte de proprietate?
Cel mai recent răspuns: dncl , utilizator 19:47, 13 Octombrie 2010
Actul prin care Primaria a instraintat propr respectiva ( probabil act vanzare/cumparare) este lovit de nulitate absoluta.
Daca dumneavoastra aveti tiltlu de prpr pe uiobilul care a fost instrainat de primarie puteti inainta o actiune Pauliana, la judecatoria din raza imobilului.

Cu stima, av. Bogdan Ionescu
nu puteti. si nici primaria nu poate. ar fi un act nul de drept.
Asta s-a intimplat domnilor in ultimi 20 de ani!Statul roman a confiscat proprietatile romanilor pentru a doua oara!Primariile in loc sa puna in posesie pe adevarati propritari ai imobililor, au instrainat propritatile ca si cum le-ar fi apartinut!Eu sunt una din aceste victime!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promisiune de v-c a unui imobil urmarit catinf catinf Buna ziua, Stiu ca actele de v-c ale unui imobil al carui act anterior de v-c a fost revocat paulian sunt lovite de nulitate. Dar promisiunea de v-c cu ... (vezi toată discuția)
Instrainarea dreptului de proprietate de catre o persoana fara discernamant aurora.loredana aurora.loredana Buna ziua! Intrebarile mele sunt: daca unul dintre soti nu are discernamat , instrainarea dreptului de proprietate prin constrangere de catre o terta ... (vezi toată discuția)
Act de cedare mostenire mfstv mfstv Buna, tuturor de pe forum, Am si eu o intrebare pentru cine este in masura sa ma ajute. Mama mea a decis sa imi lase mie proprietatea ei. Eu mai am o sora ... (vezi toată discuția)