avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită foarte urgent
Discuție deschisă în Executare silită

foarte urgent

la ora 21 20 a sunat o doamna de la o banca care datorez 2500 ron sa platesc pana vineri macar 700ron in caz contrar luni 18 oct dimineata vine executorul la mine. daca platesc cele 700 intro sedinta ei vorbesc soarta mea mai departe si modalitatii platii. mentionez am spus ca am copil mic si nu pot atata dar a spus e necesar si a vorbit intrun ton foarte jignitor ca mai putin nu e bine numai daca 700 platesc sfarseste exexcutarea mea.
ce parere aveti????? multumesc :(
Cel mai recent răspuns: bucu , utilizator 13:33, 14 Octombrie 2010
daca nu ma insel in 2007 luna oct am facut contractul cand am folosit ultimul banut amintesc ca am depus in cont300 ron dar numi amintesc luna dar a fost in inceputul anului 2008
cred ca inca nu e prescris si de aceea sun ei tot mi mult si laore tarzii21 20 nu e abuziv eu cred ca banca e deschis pana ora 6 si ei sun la 21 20
na daca inca nu e prescris ce sa fac??? bine ca sunteti voi iti multumesc sincer luni poate sa vina cineva la mine executor? ca sotul meu nu stie si o sa am probleme cu el daca afla, mentionez contractul e fcaut inaintea casatoriei
am gasit ceva acum
in 30 06 2010 am primit un extras de la banca limita overdraft 0, data expirarii overdraft nu scrie nimic, sold 0, sold final -1, sume necolectate la data extrasului 000, sume blocate 000
ce parere aveti<<<<?????????????
pe cartela scrie customer since 2007 expire 09/11
Nu e relevant nici extrasul de cont nici nu-stiu-ce cartela.
E nevoie de ultima chitanta.

In sfarsit, haideti sa facem o distinctie: daca va mai suna creditorul ( cum zicea tanti ca era de la banca) inca nu s-a ajuns la executare silita. In momentul in care dosarul ajunge la executor o sa primiti notificari de la acesta.
Deci ma indoiesc ca vine cineva luni daca in seara asta v-a sunat o tanti chipurile de la banca.

Eu cred asa: banca a vandut creanta catre o firma de recuperare. Tanti era din partea recuperatorilor. Ei cumpara creantele cu o anumita suma, pe care vor sa o recupereze ( banuiesc ca in cazul dvs. e vorba de 700 ron, macar sa isi ia ce au platit). Sau a intervenit prescriptia si vor sa va pacaleasca sa va repuna in termen, ca apoi sa va poata executa silit.

Daca mai suna vreo tanti spuneti-i ca orice notificare sa vi-o trimita in scris si ca nu ii mai permiteti sa va sune pe telefonul personal. Aveti putin tupeu.
Oricum, orice act ( de procedura, de executare) se face in scris.

Restul e katerinca.
Este necesar ca cei care va suna sa va trimita o solicitare in scris, ca sa stiti cu cine stati de vorba. Daca va mai suna, solicitati sa va comunice detalii scrise privitoare la creanta solicitata.

Av. Adrian Albu

Alte discuții în legătură

Probleme cu banca mfulga mfulga Buna ziua, M-am confruntat de curand cu urmatoarea situatie. Pana in septembrie 2007 salariul lunar mi-a fost livrat la o anumita banca. Schimbandu-mi locul ... (vezi toată discuția)
Datorie bancara din cauza unei erori de soft mfulga mfulga Buna ziua, M-am confruntat de curand cu urmatoarea situatie. Pana in septembrie 2007 salariul lunar mi-a fost livrat la o anumita banca. Schimbandu-mi locul ... (vezi toată discuția)
Transformarea overdraft in credit sandutazu sandutazu Buna ziua.Am un descoperit de cont din 2007 de 2000 lei.Din decembrie 2009 nu am mai platit nimic.In 2013 am fost contactat de banca si anuntat ca overdraft-ul ... (vezi toată discuția)