Din 1999 cand ne-am infiintat ca Asociatie de proprietari la ap.x figura dl.Popescu .Acesta nu si-a platit intretinerea ,a fost dat in judecata ,s-a obtinut sentinta favorabila asociatiei . Cand am solicitat extras de carte funciara , acesta apare ca vandut din 2002 doamnei Y . Domnul Popescu locuieste si acum in apartament si tot nu a platit intretinerea .Am solicitat ajutorul politiei pentru aflarea datelor doamnei Y pentru a o da in judecata .Ce facem cu hotararea definitiva impotriva d.lui Popescu ? Putem sa o punem in executare daca a vandut apartamentul ? Restantele lui sunt incepand cu 2007 ,
Daca dl Popecu nu detine calitatea de proprietar al spatiului cu destinatia de locuit,care a acumulat restante,nu va puteti indrepta cu pretentii impotriva acestuia
Daca vanzarea apartamentului s-a incheiat in timpul sau pana la ramanerea definitiva a hotararii de obligarea la plata a debitului acumulat,aveti dreptul sa formulati actiune revocatorie(pauliana) prin care sa solicitati revocarea contractului de vanzare cumparare si reintrarea acestuia in proprietatea dlui Popescu care a acumulat restanta
Avand in vedere situatia ,preventiv se impune sa solicitati OCPI notarea in evidente ,a hotararii judecatoresti,cu scopul de a nu permite continuitate in practica de tranzactionare a imobilului
Dumneavoastra aveați un proces pe rol.Pentru vanzarea apartamentului trebuia
sa aibă din partea asociației o adeverința ca este cu plata la zi.Cum s-a facut asta?
In alta orine dacă dl.Popescu este chiriaș și a fost beneficiarul utilitaților puteți
să-l debranșați dela toate acestea.
Cand noi l-am dat in judecata pe dl. Popescu , in 2009 acesta nu mai era proprietar si totusi instanta nu ne-a cerut nici o dovada , noi am aflat acum ca nu mai este proprietar cand am vrut sa punem in executare sentinta . De debransat nu putem , pentru ca ar fi un abuz asupra drepturilor dumnealui.
Avem un apartament despre care am aflat ca s-a vandut in 2009 , fara nici o adeverinta , doar cu declaratie pe proprie raspundere ca nu are datorii . Lucrul acesta l-am aflat de la notarul care a incheiat tranzactia .