doru_d74 a scris:
Buna ziua! In urma cu 2 luni am avut un accident rutier din care a rezultat o vatamare corporala grava cu CML 90 zile. Mai exact...Eram intr-o intersectie nedirijata intr-o localitate, am oprit, am semnalizat stinga, m-am asigurat, am acordat prioritate de trecere unui autoturism ce venea din sens opus si cind am efectuat virajul la stinga un moped, care venea din acelasi sens cu autoturismul caruia i-am acordat prioritate de trecere, m-a acrosat iar conducatorul mopedului a executat un salt inainte, a cazut pe strada si si-a rupt un picior( fractura de tibie si peroneu cominutiva). Testul alcoolmetric(in aerul respirat) a aratat ca eu aveam 0 la mie iar el 0,73 la mie. Si a inceput calvarul...Eu am platit tot pina la 58 de zile (operatia, tija, medicamente, transport, cirje, eliberarea primului CML in care avea 58 de zile..ce mai tot tacimul. In a 59 zi, fara sa ma anunte a mers la alt medic si a obtinut un alt CM si evident prelungire la CML. A mers la politie si a depus si prelungirea de CML. Avind in vedere aceste aspecte ma intreb se va stabilii cupla comuna. Pot eu invoca faptul ca nu puteam preveni acest accident... Eu efectiv nu l-am vazut...
da puteti invoca faptul ca nu ati putut evita impactul , dar asta ar trebui sustinut si de o expertiza, va sfatuiesc sa va angajati un avocat