avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Raspuns intampinare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Raspuns intampinare

Buna ziua,
Sunt reclamant intr-un dosar inregistrat la litigii de munca, partea adversa a depus intampinare iar acum doresc sa raspund in scris la aceasta intampinare pt. termenul urmator. Trebuie mentionat ca instanta nu mi-a pus in vedere acest lucru.
E legal, corect sa raspund in scris la aceasta intampinare pt. termenul urmator???
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:27, 14 Octombrie 2010
Este legal.
puneti raspunsul in 2 exemplare cu maxim 5 zile inainte de termen la registratura
O depuneti la Tribunal si ar fi bine sa aveti 3 exemplare,pe cel care ramane la d-voastra o sa aveti si numarul de inregistrare.

P.S.Ati mai postat o ntrebare in legatura cu reintegrarea?Acum puteti sa faceti si o precizare la actiune in legatura cu aceasta(daca e cazul).
Nu exista reglementat in niciun act normativ " raspunsul la intampinare" ... de fapt , prin intampinare se răspunde la cererea de chemare în judecată urmărind să se apere faţă de pretenţiile reclamantului.
Dvs trebuie sa sustineti ceea ce ati mentinat in cererea de chemare in judecata , iar in litigiile de munca angajatorul este cel care are sarcina probei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna sa depui la dosar intampinare Livica Livica Am primit o citatie in care de spune ca judecata se poate face in lipsa si trebuie sa trimit la Judecatorie copie de pe actiune si actele anexe cu mentiunea de ... (vezi toată discuția)
Acte dosar kenzzo kenzzo Buna ziua Pentru a depune intampinare la un dosar care am fost dat in judecata ca recunosc ca trebuie sa-i dau suma creditorului mai trebuie sa fac cerere pt ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic debutant - ce fac in instanta? paneu paneu Buna seara! De curand m-am angajat ca si consilier juridic la o societate comerciala. Peste cateva zile urmeaza sa reprezint societatea in fata instantei si ... (vezi toată discuția)