avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzarea unui apartament in care au aparut probleme cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzarea unui apartament in care au aparut probleme cu condensul si mucegaiul

Am construit o cladire cu citeva apartamente.
Am vindut un apartament de la parter si dupa ce s-au mutat in el au aparut probleme cu condensul si mucegai in dormitor.
Am incercat sa le rezolvam problemele nefiind siguri daca e vina lor sau a noastra. Si m-am convins ca nu e din vina constructorului. E din cauza ca fiind apartament nou trebuie aerisit des sa se usuce tencuila. Si cumparatorii nu au facut-o.
M-au dat in judecata si expertul a facut un raport in defavoarea mea a constructorului. Eu sunt convins ca nu e vina mea.
Ce trebuie sa fac mai departe ca sa cistig procesul?

:D Sunt convinsa ca atunci cand le-ati vandut apartamentul le-ati spus sa aeriseasca zilnic si ati trecut asta in contract.

Haideti sa fim seriosi .......... problemele cu mucegaiul apar din anumite cauze si nu ca nu a fost aerisit apartamentul.

Si eu am igrasie si tencuiala e uscata din 1976. Tot vina mea e? Sau ar trebui sa fac in asa fel ca la fiecare ploaie sa acopar tencuiala sa nu se ude ;)
Ce v-a sfatuit avocatul? Spuneti-ne pe ce ati mers pana acum ca sa stim ce sa va sfatuim, nu va putem spune sa adoptati o pozitie procesuala care sa o contrazica pe cea de pana acum, v-ar face rau... Caci e destul de tarziu sa schimbi povestea, fiind si raportul de expertiza gata, tot...
Apoi, depinde ce spune si raportul...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartamente alaturate neincalzite dinculeana dinculeana Buna ziua, Am si eu o problema . Locuiesc la etajul 3 al unui bloc care este debransat de la sistemul centralizat de caldura din anul 2003-2004. Aproape ... (vezi toată discuția)
Vicii imobil nou cumpărat prin prima casă. pot folosi asigurarea de la bancă? claudiah28 claudiah28 Buna ziua. Am cumparat un apartament nou in octombrie 2016. Inca din iarna trecuta au aparut problemele: mucegai, condens, apa pe jos in cantitati mari). ... (vezi toată discuția)
Lamurire Pjua Pjua Am o boxa la demisol, si deasupra mea,la parter un vecin ce are dormitorul!El sustine ca are mucegai in parchet deoarece Eu tin geamul deschis la boxa(desi Nu ... (vezi toată discuția)