Am construit o cladire cu citeva apartamente.
Am vindut un apartament de la parter si dupa ce s-au mutat in el au aparut probleme cu condensul si mucegai in dormitor.
Am incercat sa le rezolvam problemele nefiind siguri daca e vina lor sau a noastra. Si m-am convins ca nu e din vina constructorului. E din cauza ca fiind apartament nou trebuie aerisit des sa se usuce tencuila. Si cumparatorii nu au facut-o.
M-au dat in judecata si expertul a facut un raport in defavoarea mea a constructorului. Eu sunt convins ca nu e vina mea.
Ce trebuie sa fac mai departe ca sa cistig procesul?
:D Sunt convinsa ca atunci cand le-ati vandut apartamentul le-ati spus sa aeriseasca zilnic si ati trecut asta in contract.
Haideti sa fim seriosi .......... problemele cu mucegaiul apar din anumite cauze si nu ca nu a fost aerisit apartamentul.
Si eu am igrasie si tencuiala e uscata din 1976. Tot vina mea e? Sau ar trebui sa fac in asa fel ca la fiecare ploaie sa acopar tencuiala sa nu se ude ;)
Ce v-a sfatuit avocatul? Spuneti-ne pe ce ati mers pana acum ca sa stim ce sa va sfatuim, nu va putem spune sa adoptati o pozitie procesuala care sa o contrazica pe cea de pana acum, v-ar face rau... Caci e destul de tarziu sa schimbi povestea, fiind si raportul de expertiza gata, tot...
Apoi, depinde ce spune si raportul...
Lamurire
Pjua
Am o boxa la demisol, si deasupra mea,la parter un vecin ce are dormitorul!El sustine ca are mucegai in parchet deoarece Eu tin geamul deschis la boxa(desi Nu ... (vezi toată discuția)