Adam Grecu a scris:
Adresati-va asociatiei de proprietari.
Ei, cu temperaturile astea negative - din ultimul timp, apare si mucegaiul acesta, tre'sa fie ceva mutant din China, venit odata cu virusul...
Vecinul sa-si aeriseasca el casa, sa vada din ce motiv real totusi apare mucegaiul, sa mai izoleze si el pe-acolo...
Pentru instanta ii trebuie expertiza. Nu va faceti probleme, insa, asa cum v-am scris mai sus, adresati-va si discutati prin as. prop. Trebuie sa gasiti acolo niste oameni care inteleg fenomenul.
Succes!
Si asociatia(ceilalți vecini,inclusiv eu am avut probleme cu mucegaiul)dar cu aerisire permanenta și dezumidificatoare a trecut!Nu mai am probleme!I s-a explicat in nenumărate ori situația,tot nu vrea sa înțeleagă,el susține sus și tare ca din cauza mea are probleme!Ca sa nu mai zic ca având geamul deschis mi-a băgat niște bucăți de carton(încălcând practic o proprietate privată )!In fine,eu nu caut scandal(deși as putea lejer sa îl dau in judecată pentru ca mi-a încălcat proprietatea)...Mai sunt vecini in aceiași situație in care le cade varul de pe perete,gletul etc.Unii inteleg,alții nu!Va mulțumesc frumos pentru ajutor!