avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Lamurire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Lamurire

Am o boxa la demisol, si deasupra mea,la parter un vecin ce are dormitorul!El sustine ca are mucegai in parchet deoarece Eu tin geamul deschis la boxa(desi Nu tot timpul,cand sunt temperaturi negative geamul este inchis,am si eu lucruri in boxa ce se deteriora la temperaturi negative).Mentionez ca Eu am si izolat atat tavanul cat si peretele,(unde se afla geamul)pe cheltuiala mea pentru a înlătura orice fel de dubiu,neplăcere nimănui!Parerea dvs...Mucegaiul apare si dispare asa subit?Geamul la ce este pus,Nu sa aerisesc din cand in cand?El ameninta ca ma da in judecata pentru ca din cauza geamului meu deschis el are probleme cu mucegaiul..Cica cnd inchid Eu geamul mucegaiul dispare..Minune:)).Doar Nu o sa pun centrala la boxa,ca sa ii fac lui caldura..E boxa Nu apartament!Are vreo sansa de reusita?Multumesc anticipat pentru raspuns!Zi frumoasa!
Ultima modificare: Marți, 3 Martie 2020
Pjua, utilizator
Cel mai recent răspuns: Pjua , utilizator 18:45, 3 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Adresati-va asociatiei de proprietari.
Ei, cu temperaturile astea negative - din ultimul timp, apare si mucegaiul acesta, tre'sa fie ceva mutant din China, venit odata cu virusul...
Vecinul sa-si aeriseasca el casa, sa vada din ce motiv real totusi apare mucegaiul, sa mai izoleze si el pe-acolo...
Pentru instanta ii trebuie expertiza. Nu va faceti probleme, insa, asa cum v-am scris mai sus, adresati-va si discutati prin as. prop. Trebuie sa gasiti acolo niste oameni care inteleg fenomenul.
Succes!
acest răspuns util

Adam Grecu a scris:

Adresati-va asociatiei de proprietari.
Ei, cu temperaturile astea negative - din ultimul timp, apare si mucegaiul acesta, tre'sa fie ceva mutant din China, venit odata cu virusul...
Vecinul sa-si aeriseasca el casa, sa vada din ce motiv real totusi apare mucegaiul, sa mai izoleze si el pe-acolo...
Pentru instanta ii trebuie expertiza. Nu va faceti probleme, insa, asa cum v-am scris mai sus, adresati-va si discutati prin as. prop. Trebuie sa gasiti acolo niste oameni care inteleg fenomenul.
Succes!

Si asociatia(ceilalți vecini,inclusiv eu am avut probleme cu mucegaiul)dar cu aerisire permanenta și dezumidificatoare a trecut!Nu mai am probleme!I s-a explicat in nenumărate ori situația,tot nu vrea sa înțeleagă,el susține sus și tare ca din cauza mea are probleme!Ca sa nu mai zic ca având geamul deschis mi-a băgat niște bucăți de carton(încălcând practic o proprietate privată )!In fine,eu nu caut scandal(deși as putea lejer sa îl dau in judecată pentru ca mi-a încălcat proprietatea)...Mai sunt vecini in aceiași situație in care le cade varul de pe perete,gletul etc.Unii inteleg,alții nu!Va mulțumesc frumos pentru ajutor!
acest răspuns util
Bun asa, am inteles.
Totusi, dvs. adresati-va as. prop. in scris. Explicati ce aveti de spus, solicitati un punct de vedere in scris. S-ar putea sa va ajute in demersurile viitoare.
As. prop. sa trimita acelsi punct de vedere si vecinului nashparliu.
Atentie, sa fiti in regula cu documentele de proprietate a boxei.
Mult noroc!
acest răspuns util
Toate documentele sunt in regula(totul intabulat,fără probleme de acest fel)!Va mulțumesc tare mult pentru raspuns!Zi frumoasa!

Adam Grecu a scris:

Bun asa, am inteles.
Totusi, dvs. adresati-va as. prop. in scris. Explicati ce aveti de spus, solicitati un punct de vedere in scris. S-ar putea sa va ajute in demersurile viitoare.
As. prop. sa trimita acelsi punct de vedere si vecinului nashparliu.
Atentie, sa fiti in regula cu documentele de proprietate a boxei.
Mult noroc!

Incercati sa explicati vecinului factorii generatori ai aparitiei fenomenului de mucegai,care de regula sunt in starnsa legatura cu izolarea si aerisirea spatiului

Alte discuții în legătură

Apartamente alaturate neincalzite dinculeana dinculeana Buna ziua, Am si eu o problema . Locuiesc la etajul 3 al unui bloc care este debransat de la sistemul centralizat de caldura din anul 2003-2004. Aproape ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, care este modalitatea de a rezolva sursa unui mucegai ... Maria.ionescu7 Maria.ionescu7 Bună ziua, Care este modalitatea de a rezolva sursa unui mucegai apărut în coltul dormitorului care tot apare orice am face?Menționez ca stam la un etaj ... (vezi toată discuția)
Neincalzirea unui apartament in condominiu lnstefan lnstefan Ma intereseaza pasii si baza legala actionarii in justitie a unui vecin/proprietar de apartament care nu isi incalzeste apartamentul, situatie ce imi creeaza ... (vezi toată discuția)