Am o boxa la demisol, si deasupra mea,la parter un vecin ce are dormitorul!El sustine ca are mucegai in parchet deoarece Eu tin geamul deschis la boxa(desi Nu tot timpul,cand sunt temperaturi negative geamul este inchis,am si eu lucruri in boxa ce se deteriora la temperaturi negative).Mentionez ca Eu am si izolat atat tavanul cat si peretele,(unde se afla geamul)pe cheltuiala mea pentru a înlătura orice fel de dubiu,neplăcere nimănui!Parerea dvs...Mucegaiul apare si dispare asa subit?Geamul la ce este pus,Nu sa aerisesc din cand in cand?El ameninta ca ma da in judecata pentru ca din cauza geamului meu deschis el are probleme cu mucegaiul..Cica cnd inchid Eu geamul mucegaiul dispare..Minune:)).Doar Nu o sa pun centrala la boxa,ca sa ii fac lui caldura..E boxa Nu apartament!Are vreo sansa de reusita?Multumesc anticipat pentru raspuns!Zi frumoasa!
Pjua
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
ynocentta a scris:
Incercati sa explicati vecinului factorii generatori ai aparitiei fenomenului de mucegai,care de regula sunt in starnsa legatura cu izolarea si aerisirea spatiului
Am incercat și eu și alții!Nu exista intelegere!Multumesc pentru sfaturi tuturor!Eu sint linistit,știu ca nu eu sunt problema!Seara linistita!