avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general taxe si impozite asociatii de proprietari
Discuție deschisă în Contabilitate în general

taxe si impozite asociatii de proprietari

ce taxe si impozite trebuie platite pentru angajatii asociatiei de proprietari, cand pentru asociatie nu au carte de munca, dar unii sunt pensionari iar altii au carte de munca in alta parte?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:48, 14 Octombrie 2010
Accesati sectiunea asociatii de proprietari/locatari,unde subiectul care va suscita interesul ,a fost amplu dezbatut si a primit numeroase opinii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce retineri se opresc la contract de mandat? vasilica_onofrei vasilica_onofrei Buna ziua! Asociatia de locatari a platit o persoana fizica pe baza unui contract de mandat. Ce sume trebuie retinute daca aceasta persoana nu e pensionara si ... (vezi toată discuția)
Plata impozite angajati asociatie de proprietari ContSters103961 ContSters103961 Pentru oamenii care lucreaza la asociatia de proprietari , presedinte asociatie , administrator , cenzor , femeie de servici , este corecta plata ... (vezi toată discuția)
Impozite platite in baza contractelor/conventilor Grigore_ion Grigore_ion Buna ziua , am o nelamurire , sunt administrator bloc am incheiat cu asociatia de locatari o conventie in acelas timp sunt si angajat la o firma cu carte de ... (vezi toată discuția)