avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Examen medical admitere barou
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Examen medical admitere barou

Am o intrebare, daca ma poate ajuta cineva. In ce consta examenul medical pentru admiterea in barou? Stiu ca trebuie sa merg la psihiatrie, dar in rest pe unde ma mai plimb? Multumesc
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 21:54, 15 Octombrie 2010
De plimbat poti sa te plimbi pe unde vrei tu.....

In rest, o sa te lamureasca altii pe unde trebuie sa ajungi, interne, oftalmologie, cardio...etc.

Am 37 de ani stimate domn/doamna.... in rest va multumesc pentru informatii
Cu atat mai mult...pana la varsta asta cred ca ati mai fost pe la vreo policlinica, spital..ca sa stiti mersul lucrurilor.

Pentru putin, cu privire la informatii.
cristina_cirligel a scris:

Am o intrebare, daca ma poate ajuta cineva. In ce consta examenul medical pentru admiterea in barou? Stiu ca trebuie sa merg la psihiatrie, dar in rest pe unde ma mai plimb? Multumesc

Buna ziua,
Pentru inscrierea la examenul de admitere in Barou (presupun ca despre asta este vorba) nu aveti nevoie de un examen medical complet,ci de o adeverinta de la medicul de familie (pe care va scrie clinic sanatos) si de o adeverinta de la un medic psihiatru. :)
Pentru MayeMaya: sarcasmul si malitiozitatea nu-si au rostul. Daca intrebarea mea vi s-a parut inutila sau prosteasca trebuia sa o ignorati. Sunt foarte multe topicuri pe marginea carora sa comentati.

Pentru Luiza2008: Va multumesc frumos. Asta doream sa stiu. Vad ca se poate si un raspuns binevoitor. Inca odata, multumesc

Alte discuții în legătură

Admitere-baroul mures tundici tundici Buna ziua, daca stie cineva cevain legatura cu inscrierea in Baroul Mures? Mai exact ma intereseaza : - de la........pana la ......se fac ... (vezi toată discuția)
Amanare concurs admitere in magistratura noiembrie 2010 mario33 mario33 CSM-ul a anuntat ca este posibil ca anul acesta, in contextul situatiei economice a tarii sa nu se mai organizeze concurs de admitere in magistratura. Cine ... (vezi toată discuția)
Admitere in barou 2012 iby_iby iby_iby Buna , stie cineva pe ce data va fi anul acesta examenul de admitere in Barou si cum se va desfasura?Eu din cate stiu va fi pe data de 8 octombrie dar nu sunt ... (vezi toată discuția)