avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Examen medical admitere barou
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Examen medical admitere barou

Am o intrebare, daca ma poate ajuta cineva. In ce consta examenul medical pentru admiterea in barou? Stiu ca trebuie sa merg la psihiatrie, dar in rest pe unde ma mai plimb? Multumesc
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 21:54, 15 Octombrie 2010
Cu multa placere! :)
Mult succes la examen (anul acesta sau cand il veti sustine)! :luck::luck::luck:
Am reusit sa-mi intocmesc si sa depun dosarul astazi. Nu a fost deloc usor. Cu vizita medicala am parcurs o intreaga odisee. Din pacate la baroul Constanta vizita medicala pentru intrarea in profesie se face doar la o policlinica de stat prestabilita. Deh, reguli si reguli. Dimineata la ora 8 m-am prezentat la policlinica, unde a trebuit sa achit o taxa de 50 ron si sa formulez o cerere de eliberare a adeverintei medicale. Cu cererea in mana si cu chitanta anexata m-am prezentat la cabinetul de interne. Usa inchisa. Program de la 7 la 14. Era 9 si 15. M-am dus la psihiatrie. Lume multa, astepta la niste usi inchise. Program: 7 - 14. M-au apucat pandaliile. M-am dus inapoi de unde platisem taxa si i-am spus doamnei de la ghiseu cat am putut de politicos ca am batut la niste usi inchise si ca doresc sa beneficiez de serviciile pentru care am platit. S-a uitat la mine si mi-a raspuns pe un ton deranjat:" nu stiu doamna ca nu tine de noi, ca medicii psihiatri vin de la Palazu si poate mai intarzie si ei. Daca stiam nu va mai taiam chitanta". In fine, ca sa o scurtez, am reusit sa fac consultul la interne, pentru cel psihiatric m-am intors la pranz. Cu rezultatele m-am prezentat la secretariat, le-am inmanat unei domnisoare de acolo care mi-a zis:" Veniti dupa 14:30....... Programul la secretariatul baroului era pana la ora 15. Si ute-asa am reusit totusi sa-mi depun dosarul astazi.

Aviz amatorilor...
Doamna Cristina,totul este bine cand se termina cu bine! :)
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul. Pana si pentru cele mai simple (sau care ar trebui sa fie) formalitati trebuie sa pierdem zile intregi si asta nu din vina noastra,a celor care platim pentru aceste...servicii.
Dar cunoasteti situatia,este de notorietate. :)

Astazi a fost ultima zi de inscriere,asa ca tot ce avem de facut pana la examen este sa mai invatam/recapitulam cat si ce se mai poate.

Mult,mult spor! :luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere-baroul mures tundici tundici Buna ziua, daca stie cineva cevain legatura cu inscrierea in Baroul Mures? Mai exact ma intereseaza : - de la........pana la ......se fac ... (vezi toată discuția)
Amanare concurs admitere in magistratura noiembrie 2010 mario33 mario33 CSM-ul a anuntat ca este posibil ca anul acesta, in contextul situatiei economice a tarii sa nu se mai organizeze concurs de admitere in magistratura. Cine ... (vezi toată discuția)
Admitere in barou 2012 iby_iby iby_iby Buna , stie cineva pe ce data va fi anul acesta examenul de admitere in Barou si cum se va desfasura?Eu din cate stiu va fi pe data de 8 octombrie dar nu sunt ... (vezi toată discuția)