avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SHIMBARE JUDECATOR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SHIMBARE JUDECATOR

Buna ziua,

Vreau sa aflu daca este legal ca pe parcursul unui proces civil (in speta litigiu de munca la care solutionarea a fost dupa 4 termene respingerea cererii ca nefondata?!) judecatorul sa fie schimbat cu un altul?

Ma pot lega de acest lucru daca fac recurs? Si se poate totusi ca dupa atatea termene sa fie respinsa cererea ca nefondata?
Multumesc, am nevoie de un raspuns ... va rog =D>
Cel mai recent răspuns: actb , utilizator 10:03, 15 Octombrie 2010
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un asistent judiciar are dreptul de a redacta sentinta ? eddy71 eddy71 Societatea la care lucrez a avut anul trecut un litgiu de munca pe care la pierdut cu succes din vina avocatului ([i]nu a depus documentatia privind ... (vezi toată discuția)
Tribunal mihai_14 mihai_14 Buna ziua ! Am si eu o nelamurire.Cati judecatori sunt in completul de judecata la un litigiu de munca la tribunal pe fondul cauzei ? Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Termen hotarare judecatoreasca dupa noul cod civil 2014? DanMitroi DanMitroi Buna ziua, M-ar interesa care este termenul maxim pentru redactarea unei hotarari judecatoresti dupa noul cod civil? Hotararea s-a pronuntat, am facut si o ... (vezi toată discuția)