avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ce parere aveti
Discuție deschisă în Executare silită

ce parere aveti

azi m fost la banca sa interesez situatia pe care am scriso ieri seara o doamna de la o banca a spus ca e de la banca spune sa platesc 700 ron in caz contrar luni o sa fiu executat , la banca au spus azi ca trebuie sa platesc 1700ron atata e in calculator doaqmna a spus 2800ron. am intrebat la banca ca trebuie neaparat sa platesc 700 ron, raspunsul a fost daca a spus doamna in teefon da. am mai intreba ca merge asa azi nu platesc si luni vin si execut ? in banca au spus un mic da.
na cum e acuma ce sa fac??? in 2007sept am facut cardul dar am uitat sa intreb ultima plata, oare nu e prescris?banca comunica daca era prescris sau cum e????
Cel mai recent răspuns: bucu , utilizator 22:58, 14 Octombrie 2010
Incercati sa reveniti cu prezentare inteligibila si concreta a situatiei
sub numele bucu foarte urgent gasiti toata situatia e mai concreta astept opiniile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Foarte urgent bucu bucu la ora 21 20 a sunat o doamna de la o banca care datorez 2500 ron sa platesc pana vineri macar 700ron in caz contrar luni 18 oct dimineata vine executorul la ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma va rog cu raspuns urgent - datorie prescrisa sau nu? krisz09 krisz09 buna ziua pentru toti problema este urmatoare in 2008 am facut un contract credit de 3500ron si am platit cateva timp dupa urma nu am mai platit. am fost ... (vezi toată discuția)
Pensie medicala-cont in banca florinanton47 florinanton47 Este vorba despre o problema pe care o are o persoana in varsta in speta o matusa care este pensionata medical cu pensie sub 700 ron si care a avut un cont in ... (vezi toată discuția)