avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri europene

intrebam,daca cineva a reusit sa obtina fonduri europene nerambursabile(fara cei care sint rude cu ,,barosanii,,)si daca da cam cum au decurs lucrurile.multumesc.
Cel mai recent răspuns: missyou , utilizator 19:08, 31 Octombrie 2010
da,chiar fara nici o interventie.insa trebuie sa fii pregatit moral , din momentul depunerii proiectului si pana au intrat banii in cont au trecut 23 luni!...era vorba de un proiect pe 3 luni.
se poate , daca proiectul este foarte bun , nu ai cum sa nu castigi finantarea.
nu vorbesc de fondurile acordate prin animmc, acolo e altceva...nu poti lua singur.
Suntem in 2010 si derularea de programe cu fonduri europene a inceput inca dinainte de aderare. Programul SAPARD, de exemplu, s-a derulat in perioada 2000-2006. Dupa aderare, nu mai e nevoie sa amintesc, informatii si reportaje pe aceasta tema cred ca se difuzeaza zilnic.

Deci, dupa 10 ani in care beneficiarii au derulat (zeci de) mii de proiecte, intrebarea e cel putin nostima.

O intrebare pe care un om realist ar pune-o in anul 2010 ar trebui sa fie: "mai sunt fonduri europene si pentru cineva ca mine, care s-a trezit atat de tarziu?". Iar raspunsul ar fi: "ar mai fi ceva, dar cele mai bune oportunitati - de exemplu finantare 100% nerambursabila - le-ai cam ratat".
Buna seara!As dori sa infiintez o plantatie de plante medicinale si aromatice. Cum ar trebui sa procedez?Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile agricultura pentru tineri arvat_t arvat_t Va rog sa-mi comunicati daca pot accesa fonduri nerambursabile ptr cultivarea zmeureisau plante medicinale pe o suprafata de 5 ha in jud Constanta,posed ... (vezi toată discuția)
Fonduri sapard _nelutu_ _nelutu_ buna nu prea stiu prea multe despre fondurile sapard , ce asi dori sa aflu mai intai ,pot optine investitia de 100% de la fondul sapard pt. ridicarea unor sere (vezi toată discuția)
Lavanda alexandru36 alexandru36 doresc sa infiintez o cultura de Lavanda.problema este unde vand lavanda???ma poate ajuta cineva?????? (vezi toată discuția)