avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... calorifer
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

calorifer

Salut , am auzit de la cineva ca locuind la ultimul etaj a putut sa-si instaleze un calorifer in balcon , pentru care a primit autorizatie de a nu fi contorizat , deci sa nu plateasca nimic in plus la intretinere , pentru ca sta pe colt la ultimul etaj .
Aceasta regula o fi valabila in toate sectoarele Bucurestiului ?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 04:13, 15 Octombrie 2010
nu este o regula, cred ca este o chestiune de tupeu si o smecherie dambovitzeana sustinuta de catre asociatia de proprietari...:yes:
Exista prevederea legala,prevazuta de ANRSC,ca anumite categorii de apartamente cele situate la primul , ultimul nivel si cele situate pe lateralele condominiilor ,care au mai multi pereti exteriori ,apartamentele situate la primul nivel care detin pardoseala aferenta unei camere deasupra caii de acces in condomniu, sa beneficieze de facilitatea de a detine un numar sporit de elementi la calorifere,prevazuti in protectul initial al cladirii,astfel incat sa poata beneficia de aceiasi valoare de confort termic ca si restul apartamentelor
Nu exista o asemenea regula in afara proiectului initial al cladirii, cu atat mai mult calorifer in balcon.
Da, e o smecherie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Montare calorifere suplimentare annesis annesis Vecinul de la etajul 10 a montat calorifer pe tot peretele din dormitor, chiar si in balcon. Din pricina aceasta mi-a aparut mucegai in casa, dupa 26 ani de ... (vezi toată discuția)
Contorizare calorifere baie/bucatarie ultimul etaj cattalin81 cattalin81 Buna seara, Avand in vedere ca locuiesc la ultimul etaj am in bucatarie si sufragerie calorifere de dimensiuni mici. Mentionez ca blocul nu este izolat ... (vezi toată discuția)
Daca stau etajul 4, iar caldura e in sistem pausal am ceva reduceri? liv1u liv1u Am o problema si administratorul nu ma poate lamurii, v-as fi recunoscator daca m-ati putea lamurii in urmatoarea problema: - am renuntat la repartitoare si ... (vezi toată discuția)