avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... De ce se vrea schimbarea Codului muncii, pentru cine ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

De ce se vrea schimbarea Codului muncii, pentru cine va fi mai bine?

AM citit un articol in care se stipula intentia de schimbare a Codului Muncii si m-am speriat de amendamentele care se intrezareau!Dupa cum constat e vai si amar,iar noi,salariatii avem toata sansa sa fim in scurt timp la discretia totala a angajatorului,in sensul ca :se va lucra 10-12 ore,pe zi si,vom putea fi concediati mult mai usor( fara nici o comisie,ci doar in functie de,,ochii frumosi' ai fiecaruia dintre noi).Totusi,pana unde se va ajunge?Se preconizeaza ca vom castiga bani mai multi?Astea sunt iluzii!
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 12:10, 31 Ianuarie 2011
AM citit un articol in care se stipula intentia de schimbare a Codului Muncii si m-am speriat de amendamentele care se intrezareau!


De ce nu cititi proiectul care se afla pe situl MMSSF de peste un an. Ma refer la proiectul Guvernului nu la propunerile patornatelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce repercusiuni pot aparea impotriva mea daca asociatia din care am facut parte nu este autorizata? Beatrice Enache Beatrice Enache Buna ziua! Incerc sa ma retrag dintr-o asociatie non-profit de cand am aflat ca nu au autorizatii si carti de munca la angajati, Cand am acceptat sa fiu ... (vezi toată discuția)
Restituire bani somaj ceaunica ceaunica Buna seara, Am si eu o intrebare, este legal sa mi se ceara restituirea indemnizatiei de somaj, inainte de pronuntarea unei hotarari judecatoresti definitia ... (vezi toată discuția)
Raspunderea angajatului suciu_diana suciu_diana Buna ziua, voi mnetiona intai anumite prevederi legale si apoi voi descrise situatia pentru care va solicit opinia. Potrivit legii contabilitatii, ... (vezi toată discuția)