avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... recidivist la furt calificat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

recidivist la furt calificat

este complice la furt calificat. sotul meu este complice la acest furt iar el este si recidivist . cati ani poate sai dea. prietenul lui a spart o casa de amanet si sotul meu este bagat ca complice ajutati-ma va rog:(
Nu am inteles la ce pedeapsa a fost condamnat.
Care este prejudiciul?
Este liber sau arestat?

avocat Claudiu Lascoschi
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Nu am inteles la ce pedeapsa a fost condamnat.
Care este prejudiciul?
Este liber sau arestat?

avocat Claudiu Lascoschi
este arestat
este arestat rejudiciul este de 1000 de dolari si 20 de milioane nu are probe impotriva lui inca nu a fost condamnat . la tribunal a declarat ca nu a primit nici un ban de la prietenul lui . are probe doar impotriva prietenului.
mai este recidivist daca prima fapta a savarsit-o in urma cu 5 ani adica in 2005 pedeapsa a fost de 1 an si a facut 8 luni . sa liberat tot in2005.
Nu este in stare de recidiva dar nici bine nu este...
Daca nu aveau probe nu il arestau din cate stiu eu...
Angajati un avocat care se pricepe la drept penal pt ca altfel,chiar daca este nevinovat este foarte probabil sa il condamne...din moment ce este arestat preventiv...
Daca nu va permiteti sa angajati macar cautati unul sa il platiti ca sa vada daca sunt sau nu probe la dosar si sa va spuna.

avocat Claudiu Lascoschi
Ultima modificare: Vineri, 15 Octombrie 2010
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Pedeapsa de 4 ani cu executare pentru inselaciune ContSters125947 ContSters125947 Buna ziua, Am si eu doua nelamuriri..fara a intra prea mult in detalii as dori sa va intreb daca vi se pare justificata poate prin comparatie, o pedeapsa de 4 ... (vezi toată discuția)
Complicitate la furt valentino_tudor valentino_tudor sunt cercetat pt complicitate la furt prin ajutarea infractorului sa vanda unele lucrurii furate de inculpatii.prejudiciul meu este mic nu am antecedente ... (vezi toată discuția)
Drept penal VISNIUC NADIA-NICOLETA VISNIUC NADIA-NICOLETA La cat se poate incadra baiatul meu in pedeapsa ca complice la furt in ideea in care nu au ca probe decat 2 declaratii la 2 minori si niste inregistrari ... (vezi toată discuția)