avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... acces pe bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

acces pe bloc

buna seara.doresc sa-mi izolez apartamentul situat la etajul trei pe exterior iar vecina de la etajul patru nu imi permite accesul pe bloc,ea ulterior punand lacat la usa de acces pe bloc si nu permite nimanui sa iasa pe bloc.are acest drept de a interzice accesul locatarilorr pe bloc?
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:46, 14 Octombrie 2010
Adresati o cerere in sensul celor dorite de dv. presedintelui Asociatiei.
Vecina de la etajul 4 nu are dreptul sa va interzica accesul pe terasa, care face parte din cota indiviza: ce drepturi are dansa, aveti si dv: ambii aveti aceeasi cota parte din proprietatea indiviza!!
multumesc pentru raspuns. o seara buna!
Terasa constituie parte comuna,astfel incat ,legal ,niciun proprietar nu poate dispune unilateral de aceasta suprafata comuna
Posibil ca masura dispusa de vecin sa fie motivata de reticenta de a nu se deteriora protectia hidrofuga
In vederea executarii lucrarilor de imbunatatire a confortului termic aferent suprafetei exterioare proprietatii dvs,respectiv parte comuna a condomiunului, va revine obligatia sa informati oficial preseditele de asociatie,ocazie cu care ,
sa solicitati dispunerea masurilor necesare ,astfel incat sa fie permis accesul de pe terasa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terasa blocului kikke kikke Buna ziua,am o intrebare legata de terasa bl.in care locuiesc.Ap. este la et.11 intr-un bl.cu 11 et.si am iesire in terasa din dormitor si din sufragerie.Nu ... (vezi toată discuția)
Cine se ocupa de renovarea balcoanelor? alexa_m alexa_m Locuiesc intr-un bloc construit prin anii '70 Este intr-o stare destul de proasta, indeosebi balcoanele. La fiecare etaj placa de beton a balconului s-a ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica individuala roxy_gri roxy_gri Buna seara! Am citit articolul 3 lg230/2007 insa din pacate nu am inteles, daca la un bloc de 4 etaje, eu locuind la etajul 4 din 4, deci ultimul, si pe ... (vezi toată discuția)