avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Criteriile de incadrare a unui imobil intr-o anumita ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Criteriile de incadrare a unui imobil intr-o anumita categorie: foarte bun, bun sau satisfacator

In cadrul unei expertize tehnice judiciare pentru evaluarea unei cladiri supuse iesirii din indiviziune , care sunt criteriile pe baza carora se face incadrarea unei cladiri in una din cele 3 categorii? Cladirea are parter si demisol partial amenajat ( bucatarie, baie, camera si 2 pivnite). Parterul este in stare foarte buna, toate camerele sunt decomandate, cu amenajari simple (sobe de teracota, parchet, tamplarie din lemn in stare buna, baie cu cazan de baie), care trebuie doar modernizate, iar la demisol pe langa faptul ca trebuie modernizat este prezenta si igrasia. Toti peretii sunt intregi, fara fisuri sau crapaturi..
Cel mai recent răspuns: Olivia Bozdog , utilizator 15:26, 15 Octombrie 2010
In cadrul unei expertize tehnice judiciare specilitatea constructii, expertul tehnic desemnat in cauza evalueaza constructia avand in vedere legislatia in domeniu in vigoare si valorile de circulatie pe piata imobiliara. In functie de valoarea inaintata de catre expert, instanta urmeaza sa calculeze si sa stabileasca, cuantumul taxei de timbru platibila in speta.
Solicitam criteriile de incadrare a unui imobil intr-o anumita categorie : f. bun, bun sau satisfacator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

***** coș de fum la bloc cu 3 etaje să fie prevăzut și pentru centrale pe lemne? Vecinul13245 Vecinul13245 Salutare tuturor, Așa cum cred că mulți alții ajung într-o situație de, disperare, neștiind ce să mai facă, la cine să meargă, pe cine să ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie pod imobil comun in mansarda locuibila ioanavoicu19970 ioanavoicu19970 Buna ziua. Am o problema mai deosebita deoarece se refera la transformarea podului unui imobil de locuit, compus din parter + etaj + pod + pivnita si care ... (vezi toată discuția)
Suprafata utila Radu1955 Radu1955 Buna seara, Va adresez urmatoarea intrebare: terenul unei case face parte din suprafata utila a acesteia? (vezi toată discuția)