in timpul casatoriei am cumparat doua apartamente. pe unul dintre ele l-am vandut fratelui meu. ulterior, sotul meu a avut parte de o plangere penala si exista riscul unui sechestru. exista posibilitatea sa ramana si fratele meu fara apart., tinand cont ca fapta a fost comisa inainte de a-i vinde fratelui?
multumesc!
Buna ziua !
Nu se poate executa silit decat bunul proprietate , apartamantul vandut nu poate fi urmarit silit .... ( am luat in calcul buna credinta in ceea ce priveste tranzactia efectuata , am procedat corect , nu ?) ....
multumesc! da, fratele meu nu mai are alta locuinta. problema e: cum pot demonstra ca l-am vandut cu buna credinta? fereasca dzeu de ceva, eu nu am de unde sa-i mai dau banii (am avut datorii) si nu vreau sa-mi fac fratele dusman pe viata.
nu stiu daca are vreo importanta faptul ca pt a achizitiona acel apart. am facut un credit de nevoi personale pt. intreaga suma. si apoi mi s-a parut normal sa-l vand fratelui (care-si cauta), puteam sa-l vand oricui, nu?
Executarea silita
crd1982
Buna ziua. Fratele meu are a primit o somatie de executare silita in urma unui proces.Va rog sa imi spuneti daca el nu are nici un venit si nici un bun pe ... (vezi toată discuția)